U zocht op: leveranciers bouwen antwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Algemene Bouwwerken Ben Aerden

Wuustwezelsteenweg (nm) 83 -2920Kalmthout

Mevogra

Brasschaatsteenweg (c) 118 -2920Kalmthout

Mevogra NV is een bedrijf dat zich opsplitst in drie afdelingen, spoorwegmaterialen, authentieke bouwmaterialen en eiken parket.Voor alle drie de afdelingen teren wij op een jaren lange ervaring en professionaliteit.

Bouwafwerking Michielsens

Roosendaalsebaan (ab) 118 -2920Kalmthout

BAM heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig specialist in onderhoud,restauratie en renovatie van kantoren, gebouwen en woningen. BAM - Bouwonderneming Michielsens bvba.

Ijzerwaren T Pannenhuis

Kapellensteenweg 19 -2920Kalmthout

Wij zijn een gespecialiseerde handelsonderneming op het gebied van professioneel gereedschap , bouwbeslag en algemene ijzerwaren.Maar ook op het vlak van tuinmachines zijn onze producten niet van de minste. Met vaste leveranciers zoals Stihl , enz.

Quartzline

Ericalaan 50 -2920Kalmthout

Quartzline is uw leverancier van industriële vloeren.

Be Bouwonderneming

Spreeuwstraat (nm) 1 -2920Kalmthout

BE Bouwonderneming is een jong en dynamisch bedrijf dat alles in het werk stelt om zijn projecten in een mum van tijd tot een goed einde te brengen.

Cargo Service

Galgenheiken(c) 8 -2920Kalmthout

Cargo Service NV is een gecertificeerd (COP - Conformity of Production - Bevasys) onafhankelijk carrosserie bedrijf voor vrachtwagens. We zijn gespecialiseerd in carrosseriebouw en – herstellingen van vrachtwagens, het schilderen ervan ...

Briton-handelsonderneming

Molenbaan (c) 125 -2920Kalmthout

Briton - De handelaar in landbouwmachines HOME IMPORT FARESIN POLMOT-WARFAMA AGRIC FERABOLI NIEUWE MACHINES TRAKTOREN OOGSTMACHINES HOOIMACHINES AKKERBOUW TUIN EN PARK ALLERLEI GEBRUIKTE MACHINES TRAKTOREN MENGWAGENS OOGSTMACHINES HOOIMACHINES AKKERB

Delvamil

Jos Tilborghsstraat (nm) 53 -2920Kalmthout

Leverancier van veevoeders en aanverwante producten voor de landbouwsector. Delvamil - In dients van de landbouw leverancier, veevoeders, landbouwproducten, fourageproducten, graszaden, maiszaden, mineralen, fytoproducten, landbouwfolies, meststoffen

Dynapps

Franseweg (heide) 31 -2920Kalmthout

Dynapps is partner voor Gold certified Odoo. Wij bouwen ERP, CRM, HRM en e-commerce oplossingen voor innovatieve bedrijven met interesse voor open source oplossingen. De modulaire architectuur maakt flexibele aanpassingen mogelijk.

Kobre

Franseweg 23 -2920Kalmthout

Kobre bvba realiseert elektriciteitsprojecten in de openbare en de privésector met een zekere complexiteit (domotica, toegangscontrole, brandbeveiliging, alarminstallaties).

Jos Dejongh Bouwonderneming

Kwade Weide (c) 3 -2920Kalmthout

villabouw villa bouw huis huizen appartement apartement appartementen vastgoed projectontwikkeling kopen te koop luxe prijsklasse Welkom bij Jos DeJongh

Algemene Bouwonderneming V & M

Kwade Weide (c) 6 -2920Kalmthout

Uw project verzorgt tot in detail, vanaf architectuur tot eindafwerking.

Aquilegia

Molenbaan (c) 66 -2920Kalmthout

Aquilegia staat voor een kleinschalig familiebedrijf dat al jaren uw buitenkamer met liefde en vakkennis aanlegt en onderhoudt.

Adv-works

Heuvel 44 -2920Kalmthout

ADV-Works is gespecialiseerd in het afdichten van ondergrondse constructies en het injecteren van opstijgend vocht in muren. Tal van dichtingssystemen worden toegepast: cementgebonden en elastische dichtingslagen, alsook siloxaan en PU-injecties.

Aquatec Service

Thillostraat (c) 23 -2920Kalmthout

Het familiebedrijf Aquatec Service is gespecialiseerd in sanitair,verwarming, dakwerken en hernieuwbare energie en is sinds jaren erkend raadgever en installateur van milieuvriendelijke verwarmingstechnieken en warmtepompen.

Noord Vastgoed

Bloemstraat (ab) 60 -2920Kalmthout

Digihost

Mertensdreef 36 -2920Kalmthout

Zoekt u 1 leverancier voor alle aspecten van uw websiteWij kunnen u van dienst zijn bij het registreren, hosten en ontwerpen van uw website. ALL in One !!

Agro Afsluitingen

Groeneweg (dp) 78 -2920Kalmthout

AGRO afsluitingen bvba Promoties-Afsluitingen-Poorten-Paardenwei-Leveranciers AGRO Afsluitingen BVBA heet u van harte welkom op haar website. Wij hopen u dankzij deze weg een duidelijk beeld te geven omtrent onze werkzaamheden en u te overtuigen van

Dejongh Electrics

Kwade Weide (c) 8 -2920Kalmthout

Na enkele succesvolle jaren werd het tijd voor professionalisering en het bedrijf werd omgevormd tot een BVBA. Ondertussen zorgt de zaak, gevestigd te Kalmthout in industriepark Bosduin, voor de fulltime tewerkstelling van 10 ervaren werknemers.

E.j.impex

Helleven 8 -2920Kalmthout

E.J. Impex is leverancier van geschenkverpakkingen en accessoires, voornamelijk aan drankencentrales en wijnhandelaren

Abc-groep

Franseweg 31 -2920Kalmthout

ABC-Groep is de overkoepelende entiteit van vier IT-dienstenleveranciers met elk een eigen specialisatie en expertisegebied: ACE, Beyond-it, Cereus.be en DynApps.

Profalco

Roggebos 4 -2920Kalmthout

Wij zijn een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in de beveiligingssector. Onze specialisatie is uw woning bedrijf volledig te beveiligen naar uw wensen. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een totaalpakket aan beveiligingen