U zocht op: leveranciers bouwen antwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Solar Power Systems

Abtsdreef 143 -2940Stabroek

Zonnepanelen voor bedrijven. De voordelen van zonnepanelen voor bedrijven zijn legio. U voorziet in uw eigen schone energie en creëert ruimte voor investeringen op andere vlakken. Zelf energie opwekken was nog nooit zo eenvoudig.

Wiko Isolatietechniek En Steigerbouw

Conservenweg 6b -2940Stabroek

Wiko, opgericht op 1 februari 1968, gevestigd in Rotterdam en Antwerpen is een betrouwbaar multifunctioneel familiebedrijf met 130 medewerkers welke in staat is om een veilig en hoogwaardig product te leveren, zowel nationaal als internationaal.

Crea Verde

Ettenhoven 74 -2940Stabroek

CreaVerde is een toonaangevend bedrijf, gespecialiseerd in tuinontwerp, aanleg en totaalconcept. CreaVerde CreaVerde, Crea Verde, tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, totaalconcept, Johan Lambrechts, Johan, Lambrechts, creaverde.be, grote bomen, p

Groen Voor Bedrijven

Krekelberg 141 -2940Stabroek

We zijn gespecialiseerd in tuinontwerpen, aanleg en onderhoud, maar ook binnenbeplanting en plantenverhuur voor evenementen.

Mobile Ongediertebestrijding Agro-industie

Laageind 1 Bvd 1 -2940Stabroek

Specialiteit duivenwering & duivenvangstmet garantieRattenbestrijding in en rondlandbouwbedrijven - Zwarte rattenAlgemene ongediertepreventie volgenshygiënenormen en wetgevingOntsmettingen

Algemene Karweiwerken ´a.k.w.´ Projects

Molenstraat 96 -2940Stabroek

A.K.W. Projects is een dynamisch bedrijf dat zich toelegt op renovatiewerken van onberispelijke kwaliteit en in de wijde regio van Antwerpen werkt. Ons team van ervaren vakmannen en klusjesmannen biedt u een uitgebreide service aan voor elk project.

Aertssen Infra

Laageind 91 -2940Stabroek

Aertssen is gestructureerd rond drie pijlers, elk met hun eigen specialiteit:Aannemingsbedrijf, kranen, transport.

Aertssen Kranen

Laageind 91 -2940Stabroek

Aertssen nv is een groep bedrijven die samen een onderneming van formaat vormen. de groep neemt een toonaangevende plaats in op het gebied van industriele bouwkunde, groot grondverzet, hijswerken en uitzonderlijk vervoer Aertssen

Aertssen Services

Laageind 91 -2940Stabroek

Aertssen nv is een groep bedrijven die samen een onderneming van formaat vormen. De groep neemt een toonaangevende plaats in op het gebied van industriele bouwkunde, groot grondverzet, hijswerken en uitzonderlijk vervoer.

Vcs

Ettenhoven 120 -2940Stabroek

VCS is een jong dynamisch bedrijf in Stabroek. Als mechanisatiebedrijf actief in de land- en tuinbouw kunnen wij u een uitgebreid gamma aanbieden in landbouwtractoren met toebehoren, grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, zitmaaiers, ...

Aertssen Transport

Laageind 91 -2940Stabroek

Aertssen nv is een groep bedrijven die samen een onderneming van formaat vormen. De groep neemt een toonaangevende plaats in op het gebied van industriele bouwkunde, groot grondverzet, hijswerken en uitzonderlijk vervoer.

Very Dynamic Services

Waterstraat 121 -2940Stabroek

Zoals de naam het al zegt, staat Very Dynamic Services voor een dynamische, snelle en kwaliteitsvolle dienstverlening. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector garandeert dit familiebedrijf steeds een perfect afgewerkt resultaat.

Bomaes

Veldstraat 91 -2940Stabroek

U kan bij ons terecht voor het bouwen van landhuizen, villa?s, ??ngezinswoningen en appartementen, dit van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur projecten, zowel traditionele bouw als systeembouw.

Asbitech

Conservenweg 6c -2940Stabroek

Asbitech beschikt over gespecialiseerde medewerkers met jaren ervaring in zowel petrochemie als civiele bouw.Asbitech is gecertificeerd en erkend om alle asbesthoudende toepassingen te verwijderen, zowel voor hechtgebonden als niet hechtgebonden.

Almetra

Abtsdreef 58 -2940Stabroek