U zocht op: leveranciers gereedschappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mondiale

Gentsesteenweg 311 -9240Zele

Erkend leverancier van de meest vooraanstaande merken van nieuwe en tweedehands metaalbewerkingsmachines.

Entertainment Systems Belgium

Gentsesteenweg 95 -9240Zele

Zowel voor de organisatie als de logistiek zijn wij graag uw aanspreekpunt. Wij zijn reeds meer dan 20 jaar actief in de evenementen-wereld. E.S.B. groeide van een verhuur bedrijf uit naar een partner in de totale organisatie van alle events.

Checkmade

Schrijnwerkerstraat 1 -9240Zele

Met een manuele of automatische verdwijnpaal geeft u voertuigen selectief toegang tot uw domein. Of het nu gaat over een bedrijfssite, een winkelstraat of een groene zone.

De Pikke Industrie

Herderstraat 2 -9240Zele

Lagers & aandrijvingenMeetinstrumentenVeiligheid & signalisatieSnijgereedschap & draaigereedschapSmeerproducten & onderhoudsproductenBevestigingsmaterialenElektrisch handgereedschapPneumatisch gereedschap

Anrob

Veldeken 44 -9240Zele

Anrob aannemingen NV is sedert 1998 een referentie in Vlaanderen op het vlak van de aanleg en het onderhoud van openbaar groen, boomverzorging, maaiwerken, vellingswerken, alternatieve onkruidbestrijding en zoveel meer.

Van Akelyen Bouwmaterialen

Heirbaan 19 -9240Zele

Van Akelyen nv bouwmaterialen, beton, stortbeton, baksteen, dakpannen, klinkers, tegels, vloeren, bouwen, verbouwen, teak, tuinmeubels, rijplatenverhuur telescoopkranen