U zocht op: materialen op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Milo Profi Fotografie

Duffelsesteenweg 154 -2550Kontich

Milo-Profi wil in de artistieke en communicatiewereld bekend staan als een toonaangevende, inspirerende en betrouwbare partner voor gepassioneerde fotografen, marketing-, communicatie- en eventverantwoordelijken, art directors en grafische vormgevers.

Decagon

Blauwesteenstraat 91 -2550Kontich

Alles voor CNC-plaatbewerkers en graveurs, freesmachines en routers, plasmasnijmachines en waterjets, Multicam, GCC Laserpro, Roland, graveerplaten Graflux. graveren, routers, lasers, frezen, freesmachines, Multicam

Stuvex International

Heiveldekens 8 -2550Kontich

U wilt uw installatie en arbeiders beschermen tegen stofexplosies en procesbranden? Zoek niet verder! Want de explosie-experts van StuvEx implementeren en onderhouden beveiligingssystemen tegen stofexplosies en brandbeveiliging in de procesindustrie.

Easykit

Neerveld 15 -2550Kontich

Easykit. Installeren doen we samen.

Gf Hoogwerkers

Prins Boudewijnlaan 9/11 -2550Kontich

Group-f is een gespecialiseerd bedrijf dat doelgerichte oplossingen aanbiedt, wanneer u werken gaat uitvoeren op hoogte.Wij bieden onze klanten een uitstekende kwaliteit in dienstverlening en een uitgebreide verhuurvloot.

Beijer Ref Belgium

Prins Boudewijnlaan 7d -2550Kontich

Als koeltechnische groothandel verkopen wij componenten en assembleren wij unieke en op maat gemaakte koelinstallatie units.