U zocht op: metaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Durv

Industrielaan 11 -9620Grotenberge

DURV nv is gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande afwerking op gebied van ramen, deuren en bekledingen. Dit zowel voor prive woningbouw als voor projekten. Wat betreft aluminium ramen, werken wij met SCHÜCO- en SAPA RC SYS.

Soleme

Steenweg Op Aalst 1 -9620Zottegem

ramen, deuren, sectionale poorten, veranda`s, zonnenweringen Solemé Aluminium ramen, deuren, sectionale poorten, veranda`s, zonnenweringen

Boulons Mayer

Veldweg 7 -9620Zottegem

Boulons Mayer is een wereld vol bevestigingen in het hartje van België. - Boulons Mayer s.a. est l’Univers des fixations, situé en plein cœur de la Belgique. Boulons Mayer

De Bie

Parkstraat 31 -9620Zottegem

Mabocon

Meileveld 121 -9620Zottegem

Mdo - Group

Ballingsweg 9 -9620Zottegem

MDO denkt met u mee! Uw echte vraag, daar helpen wij u mee. Door onze onafhankelijke positie in de markt zijn wij de perfecte partner in uw zoektocht naar de ideale opbouw van uw magazijn.

Hout & Ko

Ballingsweg 3 -9620Zottegem

Met hout als basis maken wij duurzame interieurs. Beginnend met een stevige structuur en een doordachte indeling, rekening houdend met licht, zicht en functionaliteit.

Roelandt Interieurbouw

Industrielaan 13 -9620Zottegem

Wat in 1961 begon als een kleinschalig schrijnwerkersbedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 30 medewerkers gespecialiseerd in interieurbouw.

Indulek Projects

Populierenstraat 1 -9620Zottegem

Indulek Projects verzorgt totaaloplossingen op het vlak van industriële elektriciteit.

Timmer- En Dakwerken D´hoker Peter

Kruisdreef 1 -9620Zottegem

Uw dak, Ons vak!Voor renovatie en nieuwbouw van daktimmerwerken tot dakbedekking voor hellende daken en platte daken, gevelbekleding met diverse materialen, alsook koper- en zinkwerken. Bezoek onze website voor meer info www.dak

Mcs Containers

Vandendriesschestraat 25 -9620Zottegem

Containerverhuur in gans Oost-Vlaanderen, voor particulieren en bedrijven.

Kudico

Weidestraat 62 -9620Zottegem

Pxp Projects

Boskouter 13 -9620Zottegem

PxP Projects is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in prefabricatie van houtskeletbouwelementen. In onze eigen productiehal prefabriceren wij elementen voor houtskeletbouwprojecten zoals wanden, daken, vloeren en vliesgevels.

Pigment

Romeins Plein 8 -9620Zottegem