U zocht op: pompen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Groothandel Franąois

Vosseschijnstraat 140 -2030Antwerpen

Amw Industry

Elzasweg 12 -2030Antwerpen

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Gardner Denver Belgium

Luithagen-haven 7 -2030Antwerpen 3

Gardner Denver Belgium nv is de officiële vertegenwoordiger van de Drum Ibex & SSP sanitaire en aseptische lobbenpompen en van de Torres palettenpompen. Tevens levert Gardner Denver de Perolo Model DCMT3 explosieveveilige aardingscontroleapparataten.

Suurmond

Heizegemweg 7 -2030Antwerpen 3

Advies- en engineeringbureau. Leverancier voor de procesindustrie van o.a. pompen, filters en doseersystemen voor de procesindustrie. Tandwielpompen, filters, doseersystemen, zeefwisselaars, leverancier voor de procesindustrie.

Service - Hydro

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen

Hydraulica, PneumaticaNieuwbouw, ontwerp, engineeringOnderhoudscontractenReparaties, revisiesOriginele onderdelen uit voorraad

Motrac Handling & Cleaning

Noorderlaan 612 -2030Antwerpen 3

Motrac is expert in Logistieke transport en vloerreinigingsoplossingen. Voor al uw heftrucks, vloerreinigingsmachines en laatste innovaties"MotracLinde Heftruck en magazijnoplossingen. MotracTennant vloeronderhoudsoplossingen .

Het Pomphuis

Siberiastraat 0 Z/n -2030Antwerpen

Het Pomphuis biedt u de gelegenheid voor gastronomisch dineren, maar ook een gewone lunch of een drankje kan u bij ons verteren. Het Pomphuis - Topgastronomie aan de Antwerpse haven

Suurmond

Noorderlaan 109 -2030Antwerpen 3

Advies- en engineeringbureau. Leverancier voor de procesindustrie van o.a. pompen, filters en doseersystemen voor de procesindustrie. Tandwielpompen, filters, doseersystemen, zeefwisselaars, leverancier voor de procesindustrie.

Hebu

Noorderlaan 97 -2030Antwerpen

HEBU - Topkwaliteit in hydrauliek, gevestigd in Antwerpen, tevens vestigingen in Nederland, 26.000 artikelen op het gebied van hydrauliekslangen en -componenten, 7 x 24 uur bereikbaar HEBU - TopKwaliteit in hydrauliek

2 Rent

Oosterweelsteenweg 57 -2030Antwerpen 3

Verhuur van professioneel materiaal- Stroom, lucht, warmte, licht- Accommodatie en opslag- Transport- Grondverzet en verdichting- Heffen en hijsen- Steigers, ladders ...Liften en hoogwerkers- Pompen- Gereedschappen en toestellen ...

Ready Beton

Noorderlaan 147 -2030Antwerpen

Ready Beton, met het hoofdkantoor in Hasselt, stelt ongeveer 300 personen te werk.De jaarlijkse productie van circa 1.000.000 m³ stortklaar beton wordt getransporteerd en verwerkt met +/- 120 betonmixers en meer dan 20 eigen betonpompen.

U O P

Noorderlaan 147 -2030Antwerpen

UOP is an international supplier and licensor of process technology, catalysts, adsorbents, process plants, and consulting services to the petroleum refining, petrochemical, and gas processing industries.

Eqin

Oosterweelsteenweg 57 -2030Antwerpen

Verhuur van professioneel materiaal- Stroom, lucht, warmte, licht- Accommodatie en opslag- Pompen- Lasapparatuur- Gereedschappen en toestellen- Reinigingsapparatuur- Meettoestellen enveiligheidsapparatuur ...

Andrex

Noorderlaan 151 -2030Antwerpen

Turbo World Services

Vosseschijnstraat 140 -2030Antwerpen 3

turbo World Services