U zocht op: sanitair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Arrabis

Achterstraat 13 -2240Zandhoven

ARRABIS bvba staat voor een multidisciplinaire aanpak en het aanbieden van efficiënte oplossingen voor zowel particulier als bedrijf wat betreft elektro, sanitair, verwarming, ventilatie, koeling en airco.

S.c.v.w.

Galgeweg 1 -2240Zandhoven

Sanitair en centrale verwarming in uw woning, badkamers, verwarmingsinstallaties en al uw loodgieterij Sanitair Centrale Verwarming Wesley Sanitair, centrale verwarming, badkamers, verwarmingsinstallaties, loodgieterij, saniataire toestellen

Schrauwen

Melkerijweg 12 -2240Zandhoven

Wat ons betreft bestaat er slechts een soort kwaliteit en dat is hoge kwaliteit. In al het denken en doen bij Schrauwen vormt dat de enige leidraad. Natuurlijk wordt dit het meest tastbaar en zichtbaar in het productaanbod. Door d

Bubbelkoning

Vaartstraat 19a -2240Zandhoven

Op zoek naar een heerlijke jacuzzi? Bubbelkoning is de nummer 1 in jacuzzi’s. We beschikken over een groot assortiment jacuzzi`s en bubbelbaden.

Rewa

Vierselbaan 40 -2240Zandhoven

REWA heeft meer dan 25 jaar ervaring in goede, energiezuinige installaties. Wij combineren ervaring en vakmanschap en bieden steeds de beste prijs/kwaliteit op de markt verkrijgbaar.

Aviten

Vaartstraat 17 -2240Zandhoven

Hernieuwbare energie is een deugd en een noodzaak.Aviten installeert energiesystemen met als uitgangspunt:"Energie met minimale CO2-uitstoot".