U zocht op: schoonmaak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Den Borne Beheer

Hoge Mauw 250 -2370Arendonk

DiBO - Industriele reiniging - toestellen en installaties: hogedrukreinigers, car- en truckwash, tankcleaning, veegmachines, schrobmachines en ...

Wasserij Tony

Wampenberg 10 A -2370Arendonk

TONY – wasserijservice en textielreiniging is een familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring in de wasserijsector voor bedrijf en particulier.

Liekens

Watering 11 -2370Arendonk

Liekens: bedient gans de provincie Antwerpen! Ruimingsdienst, reinigingswerken, ontstoppingsdienst, verhuur van toiletwagens en toiletcabines...

Liekens

Hoge Mauw 164 -2370Arendonk

De firma Liekens is de partner op gebied van tijdelijke sanitaire voorzieningen. Meer dan 80 jaar ervaring en een ongeëvenaarde full-service, maakt Liekens uw beste partner voor o.a. bouwprojecten.

Car Care Arendonk

De Maaskens 67 -2370Arendonk

Car Care Arendonk, komt uw auto niet zomaar wassen zonder krassen maar professioneel verzorgen. Uw wagen een showroom finish geven door middel van reinigen, simoniseren, polieren en waxen.

Trws

Poederstraat 47 -2370Arendonk

Wilt u graag de banken vanuw boot bekleden met kussens? Of bent u op zoek naar een neuskussen zodat u lekker kan zonnen op uw boot? Voor al deze kussens zit u goed bij TRWS. Wij bekleden ook graag de zijkanten van uw boot.

Racocoon

Hoge Mauw 362 -2370Arendonk

D-max Belgie

Hoge Mauw 430 -2370Arendonk

D-MAX biedt de vakman en de vakhandel onder het MAX PRO merk een hoogstaand assortiment lijmen, afdichtingkitten, PU-schuimen, reinigers en ontvetters aan.

Dibo

Hoge Mauw 250 -2370Arendonk

Reinigingsmachines die uitblinken in kwaliteitDiBO zoekt samen met jou naar een oplossing voor je reinigingsprobleem.

Cha-vlo

Wolvenstraat 27/a -2370Arendonk

Coemans

Molenwiel 25 -2370Arendonk

Schippers

Grens 114 -2370Arendonk

Schippers is een innovatieve internationale verkooporganisatie met passion for farming voor een verantwoorde intensieve veehouderij.We leveren een totaalpakket van middelen en diensten om uw bedrijf goed te kunnen managen.

Lemmens C.v.

Hoge Mauw 910 -2370Arendonk

verwarming, sanitair, zonnepanelen, warmtepompen

Fleximum It

Bleek 60 -2370Arendonk

Om alles te vergemakkelijken wil Fleximum IT een helpende hand zijn door te zorgen voor een geoptimaliseerde ICT-infrastructuur.

Algemene Aannemingen Van Mechelen

Varenpad 25 -2370Arendonk

Algemene aannemingen Van Mechelen is uw specialist inzake schrijnwerk, nieuwbouw, totale renovatie, etc.

Vechem Industries

Hoge Mauw 430 -2370Arendonk

Vechem Industries is a young company that, in 12 years time, has developed into the top of producers in glass fibre- and wall glues. Vechem industries: Adhesives, compounds & flame retarders

Almex Interpack

Hoge Mauw 350 -2370Arendonk

ECO is gespecialiseerd in logistieke dienstverlening en in het bijzonder in logistiek met betrekking tot het verpakken van vloeistoffen. ECO staat voor een snelle en flexibele dienstverlening met een gegarandeerde hoge kwaliteitsnorm.

Alpha Assembly Solutions Belgium

Hoge Mauw 1050 -2370Arendonk

As a manufacturing site for all stencil technologies and in combination with Alpha Metals process materials, Cookson Electronics Assembly Materials offers you the best process solutions. Cookson Electronics Assembly Materials NV - Welcome

Arwo-bouw

Hoge Mauw 710 -2370Arendonk

Arwobouw NV gebruikt eigen bouwkranen bij al zijn werkzaamheden. Dit geeft ons veel flexibiliteit en garandeert een vlotte plaatsing op de werf. Onze Munsters ABK 30-55 bouwkraan en Liebherr MK80 zijn mobiele torenkranen die een compacte ...

Hooyberghs

Hoge Mauw 1510 -2370Arendonk

Algemene Bouwonderneming Hooyberghs vormt het moederbedrijf en het hart van B&R Bouwgroep. Deze bedrijvengroep, gevestigd in Arendonk, overkoepelt zeventien bedrijven die alle actief zijn in de bouwsector.

Tegels Van Bergen

Hoge Mauw 1510 -2370Arendonk

Van Bergen groeide uit tot dé tegel- en vloerspecialist in de Kempen en het zuiden van Nederland. Naast wandtegels en vloeren kan u bij ons terecht voor alle maatwerk in natuursteen.

Houtzagerij En Houthandel Pieter Van Mechgelen

Wampenberg 72 -2370Arendonk

Houthandel Van Mechgelen, mechelen, arendonk, houtzagerij, houthandel, BVBA, bvba, pieter Van Mechgelen, pieter, Wampenberg, 72,2370, Arendonk, telefoon, fax, gevelbekleding,, Houtzagerij Houthandel Pieter Van Mechgelen bestaat reeds sinds 1976. Wat

A.g.b.b.

Hoge Mauw 460 -2370Arendonk

Iedere dag opnieuw vormt dit op alle niveaus de uitdaging van de vijftig medewerkers van AGBb INFRA. Bij de start van het bedrijf situeerden onze activiteiten zich in de grond- en afbraakwerken. Sinds enkele jaren leggen we ons met succes volledig.

Bouwbedrijf Chappy

Bergen 91 -2370Arendonk

Voor al Uw bouwwerken, verbouwingen, sleutel op de deur. Bouwbedrijf Chappy bvba - Voor al Uw bouwwerken in de Kempen en daarbuiten. Bouwen, verbouwen, bouwonderneming, stenen, badkamer, veranda, stijl, Professioneel, Arendonk, Kempen, Chappy, Belgie

Bouwcenter

Hoge Mauw 530 -2370Arendonk

Buitenschrijnwerk van kunststof, aluminium of hout