U zocht op: schoonmaakbedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Clean En Blink

Amerstraat 52 -3200Aarschot

Onze ervaren en enthousiaste schoonmakers staan in voor de schoonmaak van uw kantoor. Dit gaat van de klassieke schoonmaak tot de schoonmaak van een bijhorende keuken of het sanitair.

Wasserij De Parel

Liersesteenweg 43 -3200Aarschot

Zoekt u een droogkuis voor uw delicate kledij? Komt u handen tekort om tafeldoeken, lakens en donsdekens te wassen en te strijken?

Van Eyken

Felix Daelslaan 11 -3200Aarschot

Cosmetic And Cleaning Products

Nieuwlandlaan 107 -3200Aarschot

C&C verdeelt producten voor de sanitaire installaties. Op zoek naar een systeem voor het drogen van de handen na het toiletbezoek, of naar afvalbakken, luchtverfrissers, zeepverdelers, of andere aanverwante producten voor het sanitair?

D-service

Nieuwlandlaan 47 -3200Aarschot

Infinimmo

Nieuwrodese Steenweg 21 -3200Aarschot

Dalia Products

Nieuwlandlaan 139 -3200Aarschot

Ons bedrijf werd opgericht in 1968 door Karel Van der Mieren en in 1995 voortgezet door zijn zoon Davy. Onze troeven: Een totaalconcept voor de hygiëne in bedrijfsgebouwen, scholen, woonzorgcentra, grootkeukens en horeca.

Black & Decker

Nieuwlandlaan 7 -3200Gelrode

Learn about our line of power tools including our outdoor power equipment, cleaning products, cordless power tools and outdoor power tools, Black and Decker, Powerful Solutions Power Tools: Black and Decker

Garant Bouw

Albertlaan 30 -3200Aarschot

Ceramica Andalucia --- Import Spaanse keramiek Wil je op de hoogte blijven van onze acties klik dan hier. eindejaarsactie Klik hier om te zien of u één van de gelukkige winnaars bent! Openingsuren: van dinsdag tot vrijdag van 9.30u tot 18u zaterdag v

Jopie

Spoorwegstraat 2 -3200Aarschot

Egco Snel-dienst

Zandstraat 11 -3200Aarschot

Zo kan u steeds bij de snel-dienst.be terecht voor slotenmakers, loodgieters, ruim-ontstoppingsdienst, glazenmakers, elektriciëns...Het werkgebied van de snel-dienst.be is gans Vlaanderen en Brussel.

Teakland

Spoorwegstraat 2 -3200Aarschot

Teakland home & garden waresEen compleet aanbod aan tuinmeubelen en tuinsets op maat. Verschillende topmerken aan de aantrekkelijkste prijzen! Verras jezelf en je gasten in stijl!

Superbeton

Betekomsesteenweg 124 -3200Aarschot

Het bedrijf is in het bezit van een VCA* certificaat en is actief in België.SUPERBETON bvba bezit 60 jaar ervaring op het vlak van infrastructuurwerken en geniet hierin een uitstekende reputatie.

Cyriel Aerts

Papenakkerstraat 55 -3200Aarschot

Bent u particulier of ondernemer en bezig met (ver)bouwen of renoveren? Dan installeren wij de beste centrale verwarming voor u in Aarschot.

Menerga

Nieuwlandlaan 133 -3200Aarschot

Klimatiseren, ventileren en koelen met een minimum aan energie. Gespecialiseerd in energieterugwinning en gebruik van hernieuwbare energie bij klimatisatie en ventilatie.

Vakhandel Hendrickx& Co

Betekomsesteenweg 57a -3200Aarschot

Sanitas

Oude Steenweg 7 -3200Aarschot

D.s.v.

Ter Heidelaan 69 -3200Aarschot

DSV is een algemeen bouwbedrijf en richt zicht zowel tot openbare besturen als tot klanten uit de industrie. DSV voert werken uit in de wegenbouw en doet aan nieuwbouw en renovatie van gebouwen.

Houweling Belgium

Nieuwlandlaan 141 -3200Aarschot

Alpak is uw adres voor nieuwe of gereconditioneerde verpakkingen. Van kleinverpakking flesjes tot een afzetbak vol (gebruikte) vaten. Van emmers tot gespoelde IBC’s.

Garden Center Aarschot

Diestse Steenweg 80 -3200Aarschot

Professioneel, warm en creatief. Ambitieus en zorgvuldig. Intratuin is een levendige organisatie, waarin praktijkervaring en specialistische kennis elkaar versterken.

Orsoi

Nieuwlandlaan 66 -3200Aarschot

Benieuwd hoe Orsoi jouw personenwagen volgens de regels van de kunst ombouwt tot lichte vracht? Of overweeg je de aankoop van een lichte vracht? Bij Orsoi staan we voor een complete mobiliteitsoplossing.