U zocht op: service auto

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Athlon Car Lease Belgium

Peutisesteenweg 115 -1830Machelen (brabant)

Athlon is een internationale aanbieder van operationele autoleasing en mobiliteitsoplossingen. Athlon levert meer dan leasewagens alleen. We zijn er voor iedereen die behoefte heeft aan mobiliteitsoplossingen, ongeacht de waarde van uw wagenpark.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Zf Services Belgium

Avenue Antoon Van Oss 1b 26 -1120Brussel 12

ZF Services Belgium NV is uw specialist in de verkoop en herstelling van alle ZF producten en haar merken ZF Sachs, ZF Lemförder, ZF Boge en ZF Lenksysteme.

Van De Maele Autobanden

Dendermondsesteenweg 67 -2870Puurs

De bandenspecialist in uw buurt.

Cool Trans Smits

Lichterveld 15 -2870Puurs

Uw goederen snel en veilig bij uw klanten of leveranciers krijgen is voor u en uw zaak van cruciaal belang. Daarom moet u kunnen rekenen op een uitmuntende service en een garantie dat al uw goederen tot in de puntjes verzorgd worden tijdens de rit.

Samtrans

Helststraat 49 -2630Aartselaar

Samtrans is een koeriersbedrijf gevestigd in Aartselaar. Het familiebedrijf is opgericht door Sam, Lode en Jens Bogaerts. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in de sector en weten dus perfect wat voor u belangrijk is.

Sanders Parts - Autel Diagnose Oplossingen

Bosveld 14 -9200Dendermonde

Autel, een divisie van Sanders Parts, is één van de koplopers op het gebied van diagnoseapparatuur en dit met modellen voor particulieren, doe-het-zelvers en professionele garages. U geniet van technische assistentie en basiscursus bij levering.

Taxi Deurne

Deken Jozef Lensstraat 24 -2100Deurne (antwerpen)

Taxi en Luchthavenvervoer regio Deurne en Antwerpen.

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Dendermonde Truck & Trailer Serv

Hoogveld 99 -9200Baasrode

Vrachtwagens - Concessiehouders. Officiele Daf & Fiat dealer. Verkoop originele DAF Parts - Accessoires, Traileronderdelen: BWP-SAF-ROR-JOSTOnderhoud en herstellingen alle merken, onderhoud opleggers en aanhangers, onderhoud service laadbruggen

Autoruitcentrale

Koningin Astridlaan 44a -2550Kontich

Autoruitcentrale is gevestigd te Kontichen ligt op de grote baan (N1)die Antwerpen met Mechelen verbindt

Cafe-mangerie De Kaasboerin

Schotensesteenweg 381 -2100Deurne (antwerpen)

Het cateringbedrijf Mark Liebrecht opende al een tijdje geleden zijn nieuw hoofdhuis. Café Mangerie "De Kaasboerin" is gelegen op de Schotensesteenweg 381 te Deurne.Het volledige vernieuwde en uitgebreide pand bedient momenteel 100 zitplaatsen in...

Waasland Automotive Beveren

Pareinpark(bev) 4 -9120Beveren

Waasland Automotive in Beveren-Waas en Sint-Niklaas verdeelt de merken Ford en Mazda. Ford en Mazda zijn absolute topmerken. U koopt ze bij Waasland Automotive nieuw of tweedehands.

Anglo-parts

Zandvoortstraat 53 -2800Mechelen

Welkom bij Anglo PartsKwaliteitsonderdelen voor Engelse Old Timers. Wisselstukken en accessoires voor Land Rover, Jaguar, Mini, MG, Triumph, enz.

The Printing Factory

Boomsesteenweg 506 -2610Wilrijk (hoboken)

Bij The Printing Factory gaan kwaliteit en flexibiliteit steeds hand in hand. Onze klantgerichtheid, optimale service en professionalisme resulteren in afgewerkte projecten met constante aandacht voor prijs en kwaliteit.

Stefca Kraanservice

Satenrozen 24 -2550Kontich

STEFCA Kraanservice NV is een dienstverlenend bedrijf dat actief is in de kraansector met een grote expertise in bouwkranen. Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk in de verhuur van torenkranen en snelmontagekranen.

Scancar Onderhoud & Service 2.0

Bisschoppenhoflaan 525 -2100Deurne (antwerpen)

Scancar NV staat synoniem voor Volvo in groot- Antwerpen. Onze filialen dekken mooi de Metropool en zijn binnen een straal van 15 minuten rijden met elkaar verbonden. Met - in de regio Antwerpen - een vijftigtal

Cave Taxi

Koning Albertstraat 2 -2610Antwerpen

Luchthavenvervoer nodig ? Wij verzorgen al uw transferts naar en van elke luchthaven ! Luchtthavenvervoer en vaste trajecten voor particulieren en bedrijven.

Longerstaey

Merksemsebaan 300 -2110Wijnegem

Bent u op zoek naar professioneel technisch advies inzake verf, behang en benodigdheden? Dan bent u bij Longerstaey, de verfgroothandel bij uitstek, aan het juiste adres.

Hessenatie Logistics

Terbekehofdreef 19 B -2610Wilrijk (antwerpen)

Als logistieke dienstverlener staat Hessenatie Logistics (HL) in voor zowel de uitvoering als de aansturing en de engineering van logistieke stromen, evenals supply chain adviesverlening, voor individuele bedrijven of voor een groep van bedrijven.