U zocht op: service auto

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Autoruitcentrale

Koningin Astridlaan 44a -2550Kontich

Autoruitcentrale is gevestigd te Kontichen ligt op de grote baan (N1)die Antwerpen met Mechelen verbindt

Stefca Kraanservice

Satenrozen 24 -2550Kontich

STEFCA Kraanservice NV is een dienstverlenend bedrijf dat actief is in de kraansector met een grote expertise in bouwkranen. Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk in de verhuur van torenkranen en snelmontagekranen.

Stuvex International

Heiveldekens 8 -2550Kontich

U wilt uw installatie en arbeiders beschermen tegen stofexplosies en procesbranden? Zoek niet verder! Want de explosie-experts van StuvEx implementeren en onderhouden beveiligingssystemen tegen stofexplosies en brandbeveiliging in de procesindustrie.

Kaeser Kompressoren

Heiveldekens 7 -2550Kontich

KAESER KOMPRESSOREN: Meer perslucht met minder energie!Ons gamma: schroefcompressoren, zuigercompressoren, mobiele compressoren, blowers, drogers, olievrije compressoren, filters, onderdelen, persluchtoutsourcing (perslucht per m³), 24u service, …

Schout Service

Herman De Nayerstraat 9j -2550Kontich

SCHOUT Service neemt de aanleg van een beregeningsinstallatie graag op zich en berekent aan de hand van een schaaltekening van uw tuin, paardepiste, tennisveld, breekwerf ,…

Carwellness

Ooststatiestraat 187 -2550Kontich

Motec

Groot Veld 26 -2550Kontich

MOTEC ` Marine and Offshore Technology ` is the name of our Antwerp based Technical office, offering services to the shipping and offshore industry: Le Havre- Hamburg range.A network of companies has been set up in Antwep , each of them specialists

Eurotyre Benelux

Veldkant 35c -2550Kontich

Eurotyre is het grootste Europese netwerk van zelfstandige bandenadviseurs. Dankzij de meer dan 800 verkooppunten – waarvan 58 in België – in 7 Europese landen kunnen we particulieren en ondernemingen steevast een perfecte service garanderen.

Astara Financial Products

Pierstraat 231 -2550Kontich

Als specialist in operationele leasing behoort Favor Lease tot een grote autodistributiegroep die actief is op Europese schaal. Kortom, Favor Lease staat synoniem voor kwaliteitsleasing, gewaarborgd door een autospecialist.

Van Den Wijngaert Jan

Koningin Astridlaan 74 -2550Kontich

Tuincentrum Van Uytsel

Pierstraat 276 -2550Kontich

Tuincentrum Van Uytsel is sinds 1976 uitgegroeid tot een waar begrip binnen de bloemen- en plantensector. U vindt er een ruime keuze aan snijbloemen, kamerplanten en buitenplanten.

J.l. Hertsens

Neerveld 8 -2550Kontich

Grondstoffen voor horeca, bakkerij en grootkeuken, droge voeding

Kosmooi

Mechelsesteenweg 311 -2550Kontich

Verhuur van auto`s, bestelwagens en vrachtwagens.Onderhoud en carrosserie van auto`s, bestelwagens, ... van alle merken.Toebehoren van accessoires van bestelwagens zoals Side-bars, back-bars en binnenaankledingen.