U zocht op: service auto

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hessenatie Logistics

Terbekehofdreef 19 B -2610Wilrijk (antwerpen)

Als logistieke dienstverlener staat Hessenatie Logistics (HL) in voor zowel de uitvoering als de aansturing en de engineering van logistieke stromen, evenals supply chain adviesverlening, voor individuele bedrijven of voor een groep van bedrijven.

The Printing Factory

Boomsesteenweg 506 -2610Wilrijk (hoboken)

Bij The Printing Factory gaan kwaliteit en flexibiliteit steeds hand in hand. Onze klantgerichtheid, optimale service en professionalisme resulteren in afgewerkte projecten met constante aandacht voor prijs en kwaliteit.

Cave Taxi

Koning Albertstraat 2 -2610Antwerpen

Luchthavenvervoer nodig ? Wij verzorgen al uw transferts naar en van elke luchthaven ! Luchtthavenvervoer en vaste trajecten voor particulieren en bedrijven.

Apcoa Parking Belgium

Terbekehofdreef 64 -2610Wilrijk (antwerpen)

In Europa beheert de Apcoa Groep over de 800.000 parkeerplaatsen. Dit zijn zowel parkeerplaatsen langs de openbare weg als parkeerplaatsen in parkeergarages

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.

Hilaire Van Der Haeghe

Boomsesteenweg 174 -2610Wilrijk (antwerpen)

Het Material Handlingteam van HILAIRE VAN DER HAEGHE levert u de meest geschikte oplossing voor uw op maat gesneden goederenbehandeling en dit met de beste YALE-heftrucks en YALE-magazijntoestellen.

M En M Services

Terbekehofdreef 37 -2610Antwerpen

Bosch Car Service Ga naar inhoud Francais Web-assistance Contact 05.12.2007 Disclaimer Home Over Bosch Car Service Wat is Bosch Car Service Media uitingen Contact Uw Bosch Car Service Garage overzicht Occasies Technische Controle Pechhulp Uitgebreid

Toyota Material Handling Belgium - Tmhbe

Fotografielaan 47 - 49 -2610Wilrijk (antwerpen)

Toyota Material Handling Belgium is leverancier van BT magazijntrucks en Toyota vorkheftrucks.

Topwerf

Wilsonweg 282 -2610Wilrijk

Wij bieden kraanassistentie bij de plaatsing van grote en zware lasten zoalsglas, betonnen regenputten, zware steunbalken, trappen, balkons, jacuzzi’s…Wij verhuren ook onze hulpmaterialen voor het plaatsen van glas.

Internationale Takeldienst Viaene

Kernenergiestraat 41 -2610Antwerpen

Internationale-takeldienst Viaene bvba te Antwerpen: internationale takeldienst Internationale-takeldienst Viaene bvba internationale-takeldienst viaene bvba,viaene,antwerpen,depannage,takeldienst,opslag,motortrailer,autotrailer,servicewagen,takelaut

Emporia Invest Holding & Finance

Terbekehofdreef 10 -2610Antwerpen

Dockx Group bestaat uit een aantal onafhankelijke bedrijven die kwaliteitsvolle totaaloplossingen op maat aanbieden in deze bedrijfstakken:Verhuur van voertuigen, Nationale en internationale verhuizingen, Logistiek, expeditie, douane, weg

Dockx Movers

Terbekehofdreef 12 -2610Antwerpen

U wil verhuizen? Kies bij verhuisbedrijf Dockx de formule die bij u past, van snel en goedkoop tot full service. En dit zowel voor de verhuis van de particulier als de verhuizing van kantoren en bedrijven.

Garage Kant Antwerpen

Prins Boudewijnlaan 177-179 -2610Antwerpen

Wij richten ons op professionele toepassingen in het weg- en watertransport. Wij opereren zelfstandig als hoofddealer van Volvo Trucks en Volvo-Penta. Daarnaast doen wij service op Volvo Bus, en verdelen Nissan Trucks.

Dockx Rental

Terbekehofdreef 10 -2610Wilrijk

Dockx Rental verhuurt personenwagens, bestel- en vrachtwagens, motoren, exclusieve auto`s, oldtimers, limousines, met of zonder chauffeur.

Vulco Belgium

Boomsesteenweg 200 -2610Wilrijk

uw banden specialist goodyear dunlop nieuwe acties winterbanden Vulco bandenlabel de juiste band.

Zeagle

Pater Damiaanstraat 67 -2610Antwerpen

Met open vizier op de toekomst onderzoeken we samen met u hoe we het verschil kunnen maken, scherp en doelgericht. Onze acties zijn moedig, doortastend en zorgzaam. Ontwikkeling, vrijheid en vaart zitten in onze vleugels.

Ibike

Kernenergiestraat 71-73 -2610Antwerpen

We beschikken ook over een uitgebreide service afdeling, waar u zich kan aanbieden voor onderhoud en herstellingen aan uw fiets.

Schelde Tax

Ringlaan 64 -2610Antwerpen

Stadtaxi.be richt zich naar lokaal taxivervoer voor de regio Antwerpen. Al onze taxi´s zijn gespreid over het centrum van Antwerpen, zodat wij steeds snel aanwezig kunnen zijn voor uw ophaling.

J En V Sneltransport

Terbekehofdreef 6-8 -2610Antwerpen

Zowel voor nationale als internationale (Europa) expressritten kunt U op ons rekenen.Vanaf oproep sturen wij zo snel mogelijk of volgens afspraak een gepaste wagen voor afhaling. Deze rijdt exclusief naar het gewenste leveradres.

Datos

Boomsesteenweg 958 -2610Antwerpen

Antwerp Automotive

Boomsesteenweg 427 -2610Antwerpen

M.l.c.

Boomsesteenweg 427 -2610Antwerpen

Auto 5

Jules Moretuslei 435 -2610Wilrijk

Geleid door zijn ervaring en uw verwachtingen, stelt Auto5 een groot gamma producten voor van de laagste prijzen over het Norauto gamma tot de grootste merken.

Wingyp

Valkstraat 135a -2610Antwerpen

Algemeen timmer- & schrijnwerk renovatie & nieuwbouw Claridge_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mbg

Laarstraat 16 -2610Antwerpen

AMART is een algemeen aannemersbedrijf voor bouw-, renovatie- en verbouwingswerken dat sinds juni 2007 deel uitmaakt van de CFE groep.

Camss

Spoorweglaan 213 -2610Antwerpen