U zocht op: staal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stone Unit

Kompellaan 11 -3600Genk

Stone Unit is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in stalen constructies en gevelbekledingen voor de woning en industriebouw.

Arcelormittal Tailored Blanks Genk

Kanaaloever 2 -3600Genk

ArcelorMittal Gent http://www.arcelormittal.com/gent/prg/selfware.pl

Alter Metal

Zuiderring 14 -3600Genk

Alter Metal profileert zich als een totaalaanbieder van alle mogelijke staal- en inoxoplossingen zowel voor industriëlen als particulieren.

X-service Plus

Jan Latoslaan 11 -3600Genk

Onze goed opgeleide medewerkers, staan garant voor een optimaal onderhoud aan uw mechanisch, hydraulisch of elektrisch aangedreven machines, industriële installaties, voor alle soorten laswerken en montage van eenvoudige tot zeer ingewikkelde ..

Werkhuizen Hengelhoef Industrial Contracting

Hengelhoefstraat 162 -3600Genk

Werkhuizen Hengelhoef is actief in de staal, beton, chemie, auto, farmacie, voeding en nucleaire industrie.

Coatinc Lenssen

Henry Fordlaan 29 -3600Genk

Thermisch verzinken of galvaniseren is het aanbrengen van een zinklaag als corrosiebescherming op ijzer en staal, door middel van onderdompeling in een bad van gesmolten zink ( 450°C). Dit procéde kent voornamelijk haar toepassingen in land-, ...

Roba Metals

Slingerweg 31 -3600Genk

Roba Metals, a passion for metal Our site in English Routebeschrijving Openingstijden Disclaimer Inkoopvoorwaarden Roba Metals staat voor bijna zeventig jaar passie voor metaal. Een passie die wordt gedeeld met meer dan 400 medewerkers in Nederland,

Jsb Metaalwerken

Geleenlaan 18 -3600Genk

Onze werkzaamheden bestaan uit diverse metaalconstructies, laswerken (staal en inox), piping, renovatie, onderhoud en montage. Alle montagewerkzaamheden worden door onze eigen vakmensen uitgevoerd.

Warsco Units

Slingerweg 20 -3600Genk

Verhuur en verkoop van tijdelijke en permanente accommodatie. Kwalitatieve modulaire gebouwen, kantoren, vergaderruimten, klaslokalen ...

Plus Pack

Henry Fordlaan 60 -3600Genk

WE MAKE FOOD STAND OUT.Your business too.At Plus Pack, we’re dedicated to designing sustainable and customized food packaging solutions. And to making our customers stand out in the marketplace.

Stevens Recycling

Swinnenwijerweg 26 -3600Genk

We zijn een familiaal recyclage- en recuperatiebedrijf, gelegen in de Haven van Genk aan het Albertkanaal.

Orbix Productions

Henry Fordlaan 84 -3600Genk

1 met de kringloopeconomie.Duurzame materialen voor de bouwindustrie en de staalsector. Innovatieve technologie?n voor de circulaire economie. Logistieke diensten die dit alles ondersteunen.

Hengelhoef Concrete Joints

Hengelhoefstraat 158 -3600Genk

Met meer dan 20 jaar ervaring in de productie van uitzetvoegen voor industriële vloeren heeft de firma Hengelhoef Concrete Joints reeds meer dan 1,5 miljoen lopende meter uitzetvoegen geleverd en dit wereldwijd.

Aspa

Gieterijstraat 102 -3600Genk

ASPA BVBA , voor sportief en comfortabel autorijden, accessoires voor interieur en exterieur.

Alufix

Molenblookstraat 5 -3600Genk

Welkom bij ALUFIX, wij zijn vooral gespecialiseerd in: Montage werkenPlaatsing van aluminium schrijnwerk en profielenPlaatsing van glas en paneelbeglazing Onderhoud en herstelling van gevels en schrijnwerk

Almec

Nieuwpoortlaan 12 -3600Genk

Almec heeft zich sinds de oprichting in 1989 continu ontwikkeld. Het resultaat is haar huidige vooraanstaande rol binnen de toeleveringswereld.

Vanheede Polymers & Compounds

Witmeerstraat 7 -3600Genk

Raw materials: vervaardiging van compounds en recyclage van kunststoffen uit productieresten.

Jaco Technics Isolatie & Plaatwerk

Toekomstlaan 7 -3600Genk

JACO-Technics, gevestigd te Genk, uw partner voor industriële isolatie en plaatwerk voor o.a. energiebesparing.