U zocht op: staal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Erogal

Spanjestraat 87 -8840Staden

Erogal heeft als loonbedrijf reeds meer dan 50 jaar ervaring in de galvanowereld en kan zich hierdoor marktleider noemen. Erogal, specialist in elektrolytisch verzinken.

Tryma

Bruggestraat 80 -8840Staden

Machines en toebehoren voor het bewerken van pvc en alu profielen. Automatische magazijnen optimaliseren uw ruimte & tijdsbeheer. Wij geven u professioneel advies en ons eigen service team garandeert een snelle interventie en persoonlijke aanpak.

Euro-inox

Sleihagestraat(onk) 63 -8840Staden

Degrijse Konstructiebedrijf staat voor service en kwaliteit voor alle metaalbewerking, leidingswerk, inoxconstructies en algemene toelevering. :: DGC & DGI | Oostnieuwkerke ::

Vandecandelaere Bvba

Langemarkstraat(wrb) 9 -8840Staden

Houtrecyclage Vandendriessche

Westrozebekestraat(onk) 87 -8840Staden

Wij geven uw afvalhout een nieuwe toekomst. Het houtafval verkleinen wij tot houtstof, houtsnippers en houtspaanders. Klaar voor hergebruik. Als grondstof in de spaanplatenindustrie of als energiebron voor cementfabrieken.

Vulsteke Recycling

Sint Jansstraat(sta) 124 -8840Staden

Bk - Inox - Design

Vergeldermolenstraat(onk) 25 -8840Staden

Bij BK INOX DESIGN bent u aan het juiste adres voor uw inox leuningen, inox maatwerk, inox meubels, inox trappen, inox keuken, inox keukentabletten.

A.i.v. Industries

Koornbloemweg 2 -8840Oostnieuwkerke

Industriele buisleidingen en metaalconstructiesNaast nieuwbouwprojecten passen wij ook bestaande piping-installaties aan of zorgen voor de herlokalisatie van uw installatie.