U zocht op: tegels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gavra

Fabriekstraat 16 -2440Geel

Gavra is een groothandel in keramische tegels en surfaces in de regio Antwerpen. Bij ons vind je het grootste tegelaanbod in België: vloer- en wandtegels in alle mogelijke materialen, formaten, kleuren en stijlen.

Bdl-bouw

Puntstraat 49 -2440Geel

In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring en kennis opgebouwd in vloeren & tegelwerken, renovatie en nieuwbouw. Hierdoor kunnen we nu ook totaalprojecten, van ruwbouw tot en met de volledige afwerking, realiseren in eigen beheer.

Wynants Bouwmaterialen

Paviljoenstraat 25 -2440Geel

- De grootste keuze uit de streek in klinkers en terrastegels, ook oosterse arduin.- Beste service- Uiterst concurrentiële priijzen

Vloerconcept

Seppendijk 27 -2440Geel

Vloerconcept bvba beschikt over de nodige ervaring in het plaatsen van industriële vloersystemen. Wij plaatsen betonvloeren, gietvloeren, steentapijt, marmerkorrel en harsgebonden gietmortelvloeren voor de particuliere en industrïele markt.

Beton- En Bouwmaterialen Pauwels

Mosselgoren 117 -2440Geel

Bouwmaterialen Pauwels is gespecialiseerd in de verkoop van allerhande bouwmaterialen. Ze beschikken over een ruim assortiment van materialen en benodigdheden voor verschillende soorten bouwprojecten.

Dak- En Torenwerken En Bouwmaterialen De Kort

Elsum 2 -2440Geel

Default PLESK Page This is the Plesk™ default page If you see this page it means: hosting for this domain is not configured or there's no such domain registered in Plesk For more information please contact .

Ebanista Gevelbekleding

Moestoemaatheide 21 -2440Geel

Ebanista plaatst uw gevelbekleding met professionele kennis van zaken!

Bomster

Grotweg 17 -2440Geel

De helden bij Bomster zijn één voor één specialist in betonbewerkingen. Geen klus te zwaar voor deze heroïsche vakmannen

Aannemingen Janssen

Van-doornelaan 2 -2440Geel

Aannemingen Janssen nv heeft, met zijn meer dan 80 jarige ervaring, zich gespecialiseerd in residentiële bouw, bouwen aan de zorg, utiliteitsbouw, industriebouw, en in de waterbouwkundige- en burgerlijke bouwkundewerken.

Arduma

Breerijt 8 -2440Geel

is de specialist in het bewerken en vervaardigen van belgische blauwe hardsteen, graniet, marmer en witsteen tot allerlei eindproducten al dan niet op maat. Meer dan 30 jaar ervaring *** Arduma Bvba ***

Standing Construct

Winkelom 83 -2440Geel

Standing Construct Home Welkom Wie zijn we Werkwijze Lastenboek Realisaties Kijkwoning Materialen Waarom Inspiratie Contacteer Standing Construct - Winkelom 83 - 2440 Geel - Tel 014/58.27.20 - Fax 014/58.97.47

Vanhout

Lammerdries 12 -2440Geel

Vanhout is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de groep BESIX. Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen. Op die manier streven wij naar duurzame relaties met tevreden klanten...

Stessens

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Als familiale onderneming heeft Bouwbedrijf Stessens zich gespecialiseerd in het bouwen van privé-woningen"sleutel op de deur", volgens de traditionele bouwmethode.

Vinus

Eindekens 37 -2440Geel

Bouwonderneming Vinus wil zich profileren als een idelale parner in ruwbouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Ludima

Herentalseweg 4a -2440Geel

Renotec

Acaciastraat 14c -2440Geel

Renotec gaat aantasting door chloriden tegen door het plaatsen van offeranodes, impregnering of met het proces van kathodische bescherming.

Las-tech

Steenovens 28 -2440Geel

Las-Tech levert flexibele lasdiensten aan de industrie, voor nieuwbouw enaan de voedingsindustrie.