U zocht op: bedrijfsevenement

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stalico

Ketelaarstraat 5g -2340Beerse

StaLiCo stationaire lichtmastcontainer.

Gr Technics

Beemdenstraat 7 -2340Beerse

Ten dienste van de klant om DIRECT verlichting plaatsen. Alsook beveiligen van terreinen en projecten met mobiele licht- en cameramasten.

C En F Plantenadvies

Polendam 36 -2340Beerse

Verkoop/verhuur van plantenbakken voor kantoor. Vakkundige aanplanting in aarde- en hydrocultuur. Zijden planten. Maandelijks onderhoud... Vraag vrijblijvend ons deskundig advies voor uw interieurdecoratie.

Wimec

Rouwbergskens 8 -2340Beerse

Pro Industries verzorgt de technische ondersteuning van evenementen.Wij voorzien ideeën voor de meest uiteenlopende feestelijke gelegenheden.Daarnaast bieden wij een ruim gamma aan van alles wat met licht en geluid te maken heeft.

P.f.l.

Rouwbergskens 8 -2340Beerse

Of het nu gaat om een netwerk event, productlancering of een brainstorm-sessie met collega’s, uw doel blijft steeds hetzelfde : Deelnemers die de booschap hebben begrepen.​

Plantrent

Polendam 36 1 -2340Beerse

Plantrent is gespecialiseerd in de verhuur van levende planten en planten-bloemendecoratie voor allerlei festiviteiten, evenementen, beurzen, tentoonstellingen e.d. Als het iets meer mag zijn?

M.i.r.

Vrijwilligersstraat 48 -2340Beerse

MIR-MUSIC - Home MIR Musical Interactive Recordings ________________________________________ HomeFair PlaySlickAnimatie RVTOpnamestudioBoekingenContact U zoekt de juiste muziekformule om uw feest of evenement een waar hoogtepunt te bezorgen? Daar zor

Dewico

Ambachtstraat 30 -2340Beerse

Littec

Kapellekuilstraat 26 -2340Beerse

Jacko Sound

Kattespoelstraat 40 -2340Beerse

DJ met visuals en videoclips voor als het net iets meer mag zijn...Wij draaien in heel Vlaanderen.