U zocht op: bedrijfsevenement

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Heidebloem

Handelslei 55 -2980Zoersel

Dagelijks kan u bij ons terecht voor een snelle snack, een frisse salade of een uitgebreid diner, ook staan wij steeds klaar om u te laten genieten van een fris biertje, frisdrank of cocktail. Een uitgebreide koffie met of zonder gebakjes.

Expopoint

BethaniËnlei 113 -2980Zoersel

Wij zijn uw totaaloplossing voor het organiseren van uw beursstand. Geen superlatieven - geen grote beloftes. Gewoon een originelen idee met een degelijke uitvoering voor een correcte prijs. Prijsoffertes zijn steeds vrijblijvend.

Lacroix Paul

Rodenbachlaan 31 -2980Zoersel

Crossproductions heeft zich vooral gespecialiseerd in de productie en realisatie van kwalitatieve bedrijfsfilms, promotiefilms, reportages van evenementen, documentaires, opleidingsfilms, videoclips en web video, en technische drone inspecties.

Domein Martinus

Sniederspad 133 -2980Halle (kempen)

Prive hotels hotels internationale reservaties hotels feesten aannemers congressen organisatie personeelsfeesten seminaries in aula seminaries organisatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellin

Cissā,¬vents

Zoerselsteenweg 1 -2980Zoersel

Thunderball

Kapellei 180 -2980Zoersel

Thunderball bowlingcentrum, restaurant en bewaakte binnenspeeltuin Thunderball Bowling, binnenspeeltuin en restaurant bowling, bowlingcentrum, restaurant, depot 180, bewaakte binnenspeeltuin, bistro restaurant, disco bowling, discobowling, bumperbowl

De Jonge Stefan

Herentalsebaan 178 -2980Zoersel

Herstellingen en schoonmaak van zwemvijvers, vijvers en waterpartijen!

Officer

Rodendijk 60 -2980Zoersel

De Zwemvijver

Meerheideweg 58 -2980Zoersel

Een zwemvijver is mooi, milieuvriendelijk, gemakkelijk in onderhoud en u hebt er het hele jaar door plezier aan. Een zwemvijver wordt helemaal op maat gebouwd en is dus geschikt voor elke tuin, van groot naar klein.

Efds

Oude Heide 7 -2980Zoersel

Out2send

Zandstraat 46 -2980Zoersel

Volledige fulfilment op maat! Ook opslag en assemblage van uw producten, webshop, webhosting en domein.