U zocht op: beton voor bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cosenco Gevelrenovatie

Toekomstlaan(hrt) 6 -2200Herentals

Cosenco is specialist in gevelreiniging, gevelbescherming, betonherstelling, schilderwerken en voegwerken. Cosenco staat garant voor vakkundig werk binnen de afgesproken modaliteiten. Want dat geeft u vertrouwen!

De Peuter

Rietbroek(hrt) 1 -2200Herentals

De Peuter n.v. realiseert een breed activiteitenpalet in infrastructuurwerken, bouwwerken en betonwerken.

European Machine Delivery & Service

Wolfstee(hrt) 7 -2200Herentals

EMDS – European Machine Delivery & Service, installatie van betoncentrales, mengmachines en recyclagemachines. Service, onderhoud, en montage. Officieel Dealer voor Arcen. Specialisatie in mobiele, compacte betoncentrales.

Victor Peeters Openbare En Industriele Werken

Zavelbosstraat(hrt) 3 -2200Herentals

7 op 7, 24 op 24 staat de Groep Peeters ter beschikking van haar klanten met het volledige gamma aan industriële reinigingstechnieken. Daarnaast beschikt de Groep Peeters ook over een jarenlange ervaring en expertise op het vlak van stralen/schilder

Hadibouw

Lierseweg(hrt) 325 -2200Herentals

Wij bieden aan met eigen personeel: metselwerken, buitenschrijnwerken, binnenschrijnwerken, dakwerken, stukadoorwerken en keukens en dressings.

Devafloor

Welvaartstraat 5 -2200Herentals

Devafloor is gevestigd in Grobbendonk, Antwerpen en dé specialist in industriële gietvloeren op basis van acrylaat, polyurethaan en epoxy. Ook voor cementgebonden industrievloeren kan u bij ons terecht.

Hydrosec

Dikberd 14unit 5a -2200Noorderwijk

HYDROSEC is gespecialiseerd in waterdichting, het voorkomen en oplossen van vochtproblemen alsook duurzame bescherming van metselwerk en beton.

Hervaam

Hemeldonk 5 -2200Herentals

Wij staan garant voor kwalitatieve afwerking, persoonlijk contact en flexibiliteit.Onze sterkte ligt in de combinatie van snelheid, kwaliteit, heldere communicatie en het bieden van oplossingen op maat.

Henco Industries

Toekomstlaan(hrt) 27 -2200Herentals

Henco Industries biedt een breed assortiment meerlagenbuizen, koppelingen, vloerverwarming, gereedschappen en nog veel meer

Dakconstruct

Dikberd(hrt) 28 -2200Herentals

Mimago

Kapelstraat 1 -2200Herentals

Parket kent voor ons nog weinig geheimen. Sinds jaar en dag plaatsen wij parketten in alle motieven en vormen. Uw partner in schrijnwerk op maat.

Dauwen Koen

De Paepestraat(hrt) 13 -2200Herentals