U zocht op: beton voor bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Edelbeton

Molenberg 19 -2440Geel

Welkom bij Edelbeton Kwaliteits Siermetselstenen naar ieders smaak X Nederlands|Français|Deutsch X Edelbeton n.v. - Molenberg 19, 2440 Geel - Tel: +32 (0)14 58 84 55 - Fax: +32 (0)14 58 22 02 - e-mail: info@edelbeton.com

Bouwwerken Gova

Herentalsedijk 183 -2440Geel

Betonkelders Gova is gespecialiseerd in het plaatsen van ter plaatse gestorte betonkelders. contacteer ons voor meer info of een gratis offerte.

Bomster

Grotweg 17 -2440Geel

De helden bij Bomster zijn één voor één specialist in betonbewerkingen. Geen klus te zwaar voor deze heroïsche vakmannen

Beton- En Bouwmaterialen Pauwels

Mosselgoren 117 -2440Geel

Bouwmaterialen Pauwels is gespecialiseerd in de verkoop van allerhande bouwmaterialen. Ze beschikken over een ruim assortiment van materialen en benodigdheden voor verschillende soorten bouwprojecten.

Vloerconcept

Seppendijk 27 -2440Geel

Vloerconcept bvba beschikt over de nodige ervaring in het plaatsen van industriële vloersystemen. Wij plaatsen betonvloeren, gietvloeren, steentapijt, marmerkorrel en harsgebonden gietmortelvloeren voor de particuliere en industrïele markt.

Vinus

Liessel 4 -2440Geel

Bouwonderneming Vinus wil zich profileren als een idelale parner in ruwbouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Frangema Staal

Acaciastraat 17 -2440Geel

Frangema is de ijzersterke partner van aannemers, betonfabrieken, maar ook zelfstandigen en particulieren voor alle soorten bouwstaal en betonwapening.

Aannemingen Janssen

Van-doornelaan 2 -2440Geel

Aannemingen Janssen nv heeft, met zijn meer dan 80 jarige ervaring, zich gespecialiseerd in residentiële bouw, bouwen aan de zorg, utiliteitsbouw, industriebouw, en in de waterbouwkundige- en burgerlijke bouwkundewerken.

Cordier

Gasthuisstraat 31 -2440Geel

Sinds 2009 staat Cordier Construct BV garant voor kwaliteit in de industrie-, staalbouw, dak- en wandbekleding. Hierbij richten we ons voornamelijk op aannemers, bedrijven, overheden of particulieren.

Montage Ceusters

Oosterloseweg 74 -2440Geel

Ceusters tuinafsluitingen poorten Home Afsluitingen Poorten Informatie Na jarenlange ervaring bieden wij U enkel het beste vakmanschap. B.V.B.A. Ceusters is een jong familiebedrijf dat garant staat voor Stiptheid, Flexibiliteit en vooral Kwaliteit.

Stessens

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Als familiale onderneming heeft Bouwbedrijf Stessens zich gespecialiseerd in het bouwen van privé-woningen"sleutel op de deur", volgens de traditionele bouwmethode.

Frangema Staal

Acaciastraat 17 -2440Geel

Frangema is de ijzersterke partner van aannemers, betonfabrieken, maar ook zelfstandigen en particulieren voor alle soorten bouwstaal en betonwapening.

Las-tech

Steenovens 28 -2440Geel

Las-Tech levert flexibele lasdiensten aan de industrie, voor nieuwbouw enaan de voedingsindustrie.

Ludima

Herentalseweg 4a -2440Geel

Vanhout

Lammerdries 12 -2440Geel

Vanhout is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de groep BESIX. Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen. Op die manier streven wij naar duurzame relaties met tevreden klanten...

Renotec

Acaciastraat 14c -2440Geel

Renotec gaat aantasting door chloriden tegen door het plaatsen van offeranodes, impregnering of met het proces van kathodische bescherming.