U zocht op: beton voor bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hegrola

Industrieweg 84 -2260Westerlo

Hegrola kan u verschillende diensten aanbieden in wegenbouw, leidingwerken, betoncentrale, recyclage en grondstabilisatie.

F.i.m. Production And Recycling

Nijverheidsstraat 46a -2260Westerlo

Met de producten van FIM isoleer je op een optimale manier vloeren en daken. Ons gamma isolatiemortel zorgt niet enkel voor een lager energieverbruik, het garandeert je ook een hoger wooncomfort terwijl je geld bespaart.

Schellens Benny

Hoog Heultje 74 -2260Westerlo

Betonvloeren Schellens is uw partner voor de realisatie van de perfect gepolierde betonvloer.

Meha Projects

Ambachtenstraat 3 -2260Westerlo

Bouwmaterialen De Heide Bouwmaterialen bvba Bouwmaterialen

Isoltube

Nijverheidsstraat 46 -2260Westerlo

Steeds meer projectontwikkelaars werken met vloerverwarming in appartementsgebouwen om de binnenruimte optimaal te benutten. Feeling good, good, good!

Technicel

Zone Reme 4 -2260Westerlo

Technicel staat voor hoogkwalitatieve, innovatieve systeemoplossingen voor de vloerder.Wij brengen onze fabrikanten samen en laten producten testen in een systeem. Deze geteste systeemoplossingen bieden kwaliteit en zekerheid op al uw werven.

Wova

Ter Voort 1 -2260Westerlo

Bouwmaterialen Hermans-vermeulen

Langstraat 96 -2260Westerlo

Bouwmaterialen Hermans-Vermeulen NV gevestigd in Tongerlo nabij Westerlo is een echt familiebedrijf. Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector kunt U bij ons terecht voor alle vakkundig advies over al uw bouw-& verbouwplannen.

De Wever Guy

Renderstraat 6 -2260Westerlo

Voor de installatie van uw centrale verwarming bent u bij De Wever Guy bvba aan het juiste adres.Wij werken met hoog gekwalificeerd personeel dat regelmatig bijscholing volgt om u een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen.