U zocht op: beveiliging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ben-te

Jozef De Veusterstraat 131 -2650Edegem

Smeyers-TU levert en installeert sinds 25 jaar schaarheftafels in de meest verscheidene toepassingen: als goederenlift in gebouwen, in een productie- of verpakkingslijn, als ergonomische werktafel, vast opgesteld of op wielen.

Interligo

Prins Boudewijnlaan 41 -2650Edegem

ICT Consulting en informaticadiensten.

Netflow

Mechelsesteenweg 25 -2650Edegem

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Contribute Group People

Prins Boudewijnlaan 43 -2650Edegem

Contribute heeft een bewezen expertise in het bouwen van moderne business- en IT-oplossingen. Dit op basis van bestaande en de nieuwste technologieën, binnen heel wat domeinen: software development, mobile enablement, integratie en architectuur.

Uptime Technologies

Prins Boudewijnlaan 41 -2650Edegem

Uptime Technologies is your experienced partner in IT Operational & Strategic Management Services. The uptime Technologies services portfolio covers the whole lifecycle of an IT environment: architecture, implementation and operational management.

Safe Store

Drie Eikenstraat 661 -2650Edegem

Safe Store is als distributeur van zowel communicatieproducten als intercom en IP componenten alsook producten voor fysische beveiliging zoals intelligente lockers als kogel-brand- en inbraakwerende deuren en wanden.

Multifoon

Drie Eikenstraat 52 -2650Edegem

Multifoon Home .Multifoon is een communicatiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in: . Walkie Talkies : verhuur en verkoop van Walkie Talkies voor tal van evenementen . DocSafe : Een speciaal beveiligingssysteem dat door ons ontwikkeld werd om gen

Princen It-solutions

Kontichstraat 277 -2650Edegem

Gespecialiseerd in IP Camera systemen en Wireless LAN (WLAN) infrastructuren, verkoop en installatie aan particulieren en bedrijven. Ook online verkoop via webwinkel www.idetect.be

Cheops Technology

Prins Boudewijnlaan 49 -2650Edegem

Cheops is IT-dienstverlener in systeem- en netwerkbeheer en biedt diensten aan zoals hosting-solutions, netwerk-beveiliging, managed services, audits, remote back-up, netwerk-monitoring, consulting-services,...