U zocht op: horeca

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aerts

Herentalseweg 66 -2440Geel

Al twee generaties lang ontwikkelt en verdeelt het familiebedrijf Aerts huishoud-, horeca- en geschenkartikelen van toonaangevende en hedendaagse merken zoals Salt&Pepper en Yong.

Certo

Westerloseweg 1 -2440Geel

Wij onderhouden, repareren en verkopen koffiemachines en – systemen. Daarnaast verkopen wij ook klein keukenmateriaal en horeca-apparatuur zoals vaatwassers, ijsblokjesmachines,…

Cajun Queen Europe Bvba

Hazenstraat 21 -2440Geel

CAJUN QUEEN met roots in de zuidelijke Amerikaanse staten, brengt een totaalconcept binnen de horecawereld, nieuw in Europa, met eerste vestiging in Antwerpen! Cajun Queen Europe - Home

Dennis Lembrechts Quality Games Bvba

Korte Elzenstraat 43 -2440Geel

Dennis Lembrechts Amusementsspelen is uw partner in de verhuur van toestellen op korte termijn als vaste plaatsing binnen uw bedrijf of horecazaak.

Antiques & Design

Vossendaal 3 -2440Geel

Antiques & Design is gespecialiseerd in interieurinrichting van restaurants en andere horecazaken. Een binnenhuisinterieur moet voldoen aan zeer specifieke eisen: comfort, stijl, uitstraling, prestige.

Decor Finesse

Herentalseweg 42b -2440Geel

De volledige technische uitwerking van uw ingenieus interieurproject, dat is wat Decor Finesse doet. En dit voor: winkels, horecazaken, kantoorruimtes en woningen.

Cobenifond

Kalverstraat 1 -2440Geel

Sopraco Group levert vlees op maat voor de grootdistributie, winkelketens, beenhouwerijen, en de horeca.