U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Haesevoets

Daelemveld 1041 -3540Herk-de-stad

De productie van kleine en grote series omvat meer dan enkel metaalverwerking. Haesevoets nv kan putten uit meer dan 35 jaren ervaring, een geavanceerd machinepark en last but not least totale toewijding van een gespecialiseerd team medewerkers.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Verhoeven Dust Control

Vogelkerslaan 47 -9120Melsele

Verhoeven Dust Control levert en installeert ontstoffingsinstallaties en toebehoren voor de industriële sector. VDC helpt u met uw filters, cyclonen, ventilatoren, schoorstenen en emissie-monitoring.

Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

Groothandel Elektro Bossuyt

Kortrijksestraat 153 -8520Kuurne

Elektro Bossuyt te Kuurne is uw groothandel in Elektro. Van industriële verlichting tot domotica, automatisatie en videofonie. Installateurs vinden alle onderdelen bij ons.

Pluimers Isolatie Belgie

G. Demeurslaan 112 -1654Beersel

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

All Fire Security

ChaussÉe Du Risquons-tout 536 -7700Moeskroen

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, ...).

Agoria

Filip Williotstraat 9 -2600Berchem (antwerpen)

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Orbi Chemicals

Bannerlaan 46 -2280Grobbendonk

Reeds sinds onze oprichting in 1984 hebben we ons toegelegd op het maken van producten voor het reinigen en onderhouden van sanitaire installaties

Ets Rolans

Rue Saint-eloi 8 -4300Waremme

Site des établissements Marcel Rolans sprl matériel électrique, éclairage, outillage, électricité, fourniture, devis, étude, audio, vidéo, domotique

Axor

Goolderheideweg 9 -3950Bocholt

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, ... Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Agoria

Kunstlaan 18 -3500Hasselt

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Novoferm Industrie

Boomsesteenweg 75 -2630Aartselaar

Novoferm Industrie is leverancier en installateur van alle mogelijke dock- en doortoepassingen terug te vinden in een industrieel karakter. Van sectionaalpoorten tot high-tech snelle roldeuren, van laadbruggen tot wielblokkeersystemen en stalen...

Duranet

Stationsstraat 107 -8400Oostende

Onze producten bieden milieuvriendelijke oplossingen voor het beschermen en afschermen van mensen, dieren, planten en materialen. Ze worden toegepast in de bouwsector, de industrie, de transportsector, de milieutechnische sector, de land-en ...

Agoria

Tramstraat 61 -9052Zwijnaarde

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Vt-invest

Knokkeweg 25 -9880Aalter

VT-Invest is een familiale holdingvennootschap die diverse productievennootschappen controleert.De activiteit van de holdingvennootschap bestaat onder andere in het verwerven van participaties.

Inboco

Kettingbrugweg 50 -3950Kaulille

We bieden u een totaalpakket in staalconstructies en industriebouw. Wij zorgen voor alles: van ontwerp tot de volledige montage. Ook grotere projecten schrikken ons niet af. Door onze flexibele werkwijze spelen we snel in op al uw wensen.

Agoria

Rue Puissant 15 -6000Charleroi

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Van Cleven

Bedrijfsstraat 14 -3500Hasselt

Diensten: Koelruimten en koelloodsen voor fruit & groenten, Koeling voor bananenrijpkamers en confiserie, Thermische plant-inrichting in de chocolade industrie, Diepvries- en koelloodsen voor distributie, Koel- en versnijkamers voor slachthuizen...

Vme Service & Engineering

Weynesbaan 144 -2820Bonheiden

VME, Service & Engineering is als vertegenwoordiger van verschillende fabrikanten en met een rijke ervaring in automatisatie en integratie, uitgegroeid tot een volwaardige partner in het automatiseren van verpakking? en doseersystemen.

Valk Welding

August De Boeckstraat 1 -9100Sint-niklaas

Valk Welding ontwikkelt en levert robotiseringssystemen voor de lasproductie, gericht op een flexibele productie van kleine tot middelgrote series.

Agoria

Bd. Emile De Laveleye 191 -4020Liege 2

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Makita

Jan-baptist Vinkstraat 2 -3070Kortenberg

Makita is een van de belangrijkste fabrikanten van elektrisch handgereedschap ter wereld, met een jaarlijkse productie van meer dan twintig miljoen machines. Aan de essentie is Makita concentreert zich nog steeds op een dingmachin.

Gielen Ronny Industrievloeren En Betonkelders

Broekkantstraat 60 -3660Opglabbeek

Gegoten betonconstructies zijn dé ideale oplossing voor uw bedrijf. Zowel voor de industriesector als voor de landbouwsector biedt een betonconstructie tal van mogelijkheden. Zoekt u een aannemer voor graanopslagplaatsen of loskades?

Hamer Technical Installations Nv/sa

Zwaluwbeekstraat 17 -9150Kruibeke

Hamer is specialist in technische installaties en alle dienstverlening hier rond: van ontwerp, installatie tot onderhoud.

Fosfari

Leuvensesteenweg 136 -3191Hever

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Techtra

Abelebaan 14 -2520Broechem

Aaqua

Mechelsesteenweg 122 -2860Sint-katelijne-waver

inds 1999 is AAQUA N.V. gespecialiseerd in de engineering en bouw van industriële waterzuiveringsinstallaties.

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Intercontrol

Leugenberg 72a -2180Ekeren (antwerpen)

Intercontrol biedt u een totaaloplossing: advies op maat, in bedrijfstellen van apparatuur en technische begeleiding. Op deze site vindt u enkele oplossingen voor wellicht herkenbare problemen bij metingen.

Bds

Finlandstraat 8 -9940Evergem

aanemer industriebouw, aannemer stallenbouw, metaalconstructies

Atelfond

Kelderbeemd 12 -2470Retie

Atelfond is gespecialiseerd in machinebouw, mekaniek en het onderhoud van uw machinepark.

Bolckmans

Industrieweg 4 -2320Hoogstraten

Wilt u een nieuwe bedrijfsinfrastructuur bouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Grote en kleinere bedrijven huisvesten, dat is ons vak. Kantoren, magazijnen of de combinatie ervan hebben voor ons geen geheimen meer.

Vermes

Kwaplasstraat 67 B -8820Torhout

VERMES nv slijpt snijgereedschap voor de industrie. Eigen productie van frezen , boren en Specials : VHM en HSS. Alle sectoren worden geholpen.

De Ryck

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

onze firma is hoofdzakelijk gegroeid in de aanhangwagenbouw en verhuur van aanhangwagens wij doen volledig onderhoud van alle merken naast ons eigen merk ook levering van het merk humbaur en eduardnaar onze uitbrijding in de ver

Rcm Industriebouw

Ringlaan(fich) 55 -8480Ichtegem

RCM industriebouw heeft ondertussen méér dan 25 jaar ervaring en realiseerde reeds meer dan 2000 projecten met succes, dit zowel voor KMO’s, agro als industriebouw

Algemeen Bouw En Betonbedrijf - Abeb

Frankrijklei 38 -2000Antwerpen 1

ABEB NV Uw constructieve partner Algemene bouwonderneming Kantoor- industrie- en utiliteitsbouw Openbare en privé-opdrachten Residentiële en multifunctionele projecten Sleutel-op-de-deuropdrachten Nieuwbouw en renovatiewerken

Claes Machines

Beverlosesteenweg 128 -3583Beringen

Claes Machines verkoopt kwalitatief hoogstaande machines voor de voedingsindustrie die de klant performante oplossingen bieden voor de verwerking van o.a. vlees, vis, gevogelte, groenten. Ook verpakken van vlees, vis en maaltijden.

Devan

Kortrijksestraat 159 -8520Kuurne

Devan Plastics, de nr 1 in kunststofverpakkingen. Krimp, skin, gethermoformeerde en blister verpakkingen voor een uitstekende zichtbaarheid van uw producten. Wij bieden de beste prijzen, snelle levering verzorgd werk, grote en kleine reeksen,...

Cheyns

Rue Du Pays-bas 20 -6061Montignies-sur-sambre

Als een van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Uvo Technologies

Rozenlei 37 -2540Hove

UVO Technologies richt zich op het leveren van material handling systemen voor toepassingen in diverse sectoren binnen de transportmiddelen industrie.

Erwal

Vesten(bev) 57 -9120Beveren

Flexibiliteit, kwaliteit, service & knowhow; het zijn geen holle slogans, wel onze dagelijkse routine. Bij ons kunnen zowel professionelen als particulieren terecht voor alle mogelijke bouwmaterialen, beton, hout en vakkundig advies. t.

Q8 Oils

Petroleumkaai 7 -2020Antwerpen 2

Kuwait Petroleum International Lubricants, in de bedrijfswereld beterbekend onder de merknaam Q8Oils, is een belangrijke speler op de globalesmeermiddelenmarkt. Het succes van de maatschappij is gebaseerd opaanzienlijke bedrijfsmiddelen, een ...

Mitutoyo Belgium

Hogenakkerhoekstraat 8 -9150Kruibeke

Mitutoyo wordt gedreven door het heldere en compromisloze doel de beste kwaliteitsproducten en de meeste waarde overal beschikbaar te maken; van een bescheiden begin in 1934 tot de belangrijkste leverancier van meetapparatuur wereldwijd tegenwoordig.

Ldl Equipment

Europalaan 60 -9800Deinze

LDL Equipment, gevestigd in Deinze, is actief in alle marktsegmenten waar industriële wasserij-systemen verkocht worden. Het biedt een kwalitatieve en professionele service & dienst na verkoop.

Fivé

Nijverheidsstraat 3b -8020Oostkamp

Cheyns

Leugstraat 5 -2630Aartselaar

Als een van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

De Wienes

Nijverheidsweg 24 -3960Bree

Wij zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in het maken van sectionale poorten voor zowel woningbouw als industrie, Maar we zijn ook leverancier van kwaliteitsvolle speedpoorten. Uitgebreid gamma van zowel poortbenodigheden als automatisaties.

Matco

Textielstraat 26 -8790Waregem

De Matco Group is een groep van bedrijven die hun diensten aanbieden aan de chemische industrie.

I-label

Leemstraat 23 -9820Merelbeke

I-Label in Merelbeke (bij Gent, Oost-Vlaanderen) is een specialist in identificatie en signalisatie voor diverse sectoren en toepassingen. Zo leveren wij producten voor industriële, elektrische en labo omgevingen.

Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Maikel Peeters Montagewerken

Watertorenstraat 12 -3930Hamont-achel

Maikel Peeters Montagewerken in Hamont-Achel (noorden van Limburg) zorgt voor een snelle en perfecte plaatsing van stallen, loodsen, prefab kantoren en dergelijke.

Myldes

Jules Van Thieghemstraat 114 -7711Dottenijs

Myldes ontwerpt en realiseert ieder gebouw dat u voor ogen heeft zowel voor de agrarische als voor de industriele sector. Onze 4 pijlers !» Bouwen op uw maat» Van ontwerp tot realisatie» Gebruik van de nieuwste technieken ...

Van De Walle Industrial Building Contractor

Knokkeweg 23 -9880Aalter

35 JAAR ERVARING, waarin we meer dan 2000 bedrijfsgebouwen gerealiseerd hebben. Van een kleine eenvoudige loods tot zeer complexe gebouwen met een hoge architecturale afwerking.

Edibo

Maatheide 74 -3920Lommel

Uw industri?le aannemer voor nieuwbouw, uitbreiding en renovatie!

Maintenance Magazine

Diamantstraat 5 -2275Wechelderzande

Maintenance Magazine is een vaktijdschrift over mechanisch/elektrisch onderhoud van productiefaciliteiten, machines en onderhoud/renovatie van industriële gebouwen. Het richt zich tot de maintenance managers, hoofden van de TD en de aankoopdienst.

Spinnekop

Steverlyncklaan 22 -8900Ieper

Spinnekop levert zowel complete productielijnen als individuele machines voor industriële toepassing binnen de groentenverwerkende industrie, tabaksindustrie, chemische sector,

Beva Metal - Industriebouw

Kelderbeemd 14 -2470Retie

Plant u de bouw van een nieuwe productiehal, opslagruimte of garage Beva Metal is uw partner voor industriebouw. Voor elk industrieel gebouw tot 5000 m² groot. We maken en plaatsen niet alleen de metaalconstructies.

Warsco Units

Slingerweg 20 -3600Genk

Verhuur en verkoop van tijdelijke en permanente accommodatie. Kwalitatieve modulaire gebouwen, kantoren, vergaderruimten, klaslokalen ...

Av Mekaniek

Langendam 29 A1 -9940Sleidinge

Jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende sectoren.Eigen atelier met uitgebreid machinepark en poederlakinstallatie.

F. Vandenbulcke

Doornikserijksweg(bel) 90 -8510Kortrijk

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines als professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij door onze ervaring ook garant voor een professionele en snelle service bij herstellingen.

Goormans Metalen Poorten

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Meester in metalen poorten. Metalen poorten van Goormans nv zijn de perfecte mix van openheid en bescherming. Onze oplossingen bewijzen dat doeltreffende beveiliging prima samengaat met een gastvrije uitstraling.

Segaf

Handzamestraat 4 -8610Kortemark

SEGAF levert en plaatst afsluitingen, poorten en automatisatie in gans Vlaanderen en Brussel. Afsluitingen, schuifpoorten, draaipoorten, omheiningen, poorten, poort, draaipoort, draaipoorten, schuifpoort, schuifpoorten ...

Miele Professional

Hof Te Bollebeeklaan 9 -1730Asse

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen...

Imbema Belgium

Industrieweg 25 -9420Erpe-mere

Imbema Groep Taal / Language Nederlands English Actueel Imbema overhandigt cheque van €10.000,- aan ChildsLife Imbema 60 jaar Beursagenda Divisie Grossiers Automaterialen uitgebreid met Van Mill Techniek B.V. Is de weg niet meer op maat, gebruik dan

Arturo - Een Merk Van Uzin Utz België

Poortakkerstraat 41 -9051Sint-denijs-westrem

Arturo vloersystemen en kunstharsvloeren met passie voor design. Voor elke ruimte, de functie en de belasting die daarbij hoort, gelden andere eisen en wensen.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Buijsse Painting

Spinnerslaan 3 -9160Lokeren

Uw specialist in Lokeren voor straalwerken, metalliseren, industriële schilderwerken, RF coating (in eigen atelier of op locatie)

Konecranes

Bosstraat 75 2 -3560Lummen

Marktleider, voor de wereldwijde industrie, van rolbruggen, met het grootste servicenetwerk en een volledig gamma hijsapparatuur.