U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Edf Belgium

Markiesstraat 1 -1000Brussel

De groep EDF is via meerdere bedrijven aanwezig in België. EDF Belgium produceert elektriciteit en commercialiseert aardgas en elektriciteit voor Belgische bedrijven.

Engie Electrabel

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Electrabel maakt deel uit van GDF SUEZ, wereldwijd een van de toonaangevende energieleveranciers, actief in de volledige waardeketen van de energie, in elektriciteit en aardgas, zowel stroomop- als stroomafwaarts.

Elia System Operator

Keizerslaan 20 -1000Brussel

Elia is echter het enige bedrijf in België dat instaat voor de transmissie van elektriciteit, het onderhoud en de ontwikkeling van het hoogspanningsnet.

Fedex Express Europe Inc. & Co.

Kantersteen 47 -1000Brussel 1

Express transport van documenten, pakketten en vracht naar meer dan 220 landen wereldwijd.

Union Internationale Des Societes De Transport Combine Rail - Route

Montoyerstraat 31 -1000Brussel

Union internationale des sociétés de transport combiné Rail-Route International Union of combined Road-Rail transport companies. Union Internationale des sociActAcs de transport combinAc Rail-Route. Internationale Vereinigung der Gesellschaften fA¼r

European Transports Logistics

Vilvoordselaan 162-172 -1000Brussel

Door middel van innovatieve, aangepaste en concurrerende oplossingen bieden wij onze klanten volledig geïntegreerde diensten aan die hun transport en logistieke vragen tegemoet komen.

Boone Transport Services

Antoine Dansaertstraat 114 -1000Brussel

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Gtof

Notelaarsstraat 245 -1000Brussel

Art Shippers

Congresstraat 35 -1000Brussel

G4s Secure Monitoring

Picardstraat 7 -1000Brussel

Protection for individuals and companies Group 4 Securicor Securicor, transport, guarding, Group4, protection, fire, inbraak, bewaking, alarm, logistics, logistiek

Edf Luminus

Rue Du Marquis 1 -1000Brussel

Door uw gas en elektriciteit in de handen van Luminus te leggen, krijgt u het energiebeheer zoals u het wilt. Rationeel, want u baseert zich op analyse, inzicht en controle. En optimaal, want u verbruikt en betaalt op maat van uw bedrijf.

Van Moer Brussels

Léon Monnoyerkaai 11 -1000Brussel

Iss Facility Services

Congresstraat 35 -1000Brussel 1

In België staat ISS Facility Services bekend als de absolute marktleider in facilitaire dienstverlening. ISS biedt bedrijven en organisaties een ruime waaier van dienstenoplossingen aan: cleaning, office support, property services en catering.

Vodafone Belgium

Archimedesstraat 25 -1000Brussel

City Garden Real Estate

Vilain Xiiii-straat 53-55 -1000Brussel

Art Technibat

Werkhuizenkaai 1 -1000Brussel

Stib-mivb

Rue Royale 76 -1000Brussel

Maatschappij voor het Intercommunaal Vervoer te Brussel

Elia Asset

Keizerslaan 20 -1000Brussel

Welcome at the website of the belgian transmission system operator. Bienvenue sur le site du gestionnaire de réseau belge. Welkom op de website van de Belgische netbeheerder

Jcdecaux Malls

Joseph Stevensstraat 7 -1000Brussel