U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Jalema

Joseph Wybranlaan 45 -1070Anderlecht

Jalema Office Supplies verkoopt kantoorbenodigdheden voor kantoorvakhandel in heel europa. Jalema levert deze artikelen vanuit het hoofdkantoor in Nederlan

Spie Belgium

Rue Des Deux Gares 150 -1070Anderlecht

SPIE Benelux levert services en expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en HVAC-techniek, energie, communicatienetwerken en spoorweginfrastructuur aan industriële, commerciële en institutionele klanten.

Engie Electrabel

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Electrabel maakt deel uit van GDF SUEZ, wereldwijd een van de toonaangevende energieleveranciers, actief in de volledige waardeketen van de energie, in elektriciteit en aardgas, zowel stroomop- als stroomafwaarts.

Ziegler

Vilvoordsesteenweg 11 -1120Brussel

Corpco - De Post

Haachtsesteenweg 1385 -1130Haren

Corpco is gespecialiseerd is in het vervoer van al uw goederen, zowel nationaal als internationaal. Wij bieden een oplossing voor alle transportbehoeften van uw bedrijf.

Sertrans

Dieudonné Lefèvrestraat 2 -1020Brussel

Fedex Express Europe Inc. & Co.

Kantersteen 47 -1000Brussel 1

Express transport van documenten, pakketten en vracht naar meer dan 220 landen wereldwijd.

Modern Car Limousine Service

Firmin Lecharlierlaan 85 -1090Brussel 9

In de wereld van luxelimousines met chauffeur biedt Modern Car vandaag één van de grootste vloten van België. Onze specialiteit: zakenlui, officiële bezoeken, toerisme, ... Ons oogmerk: voldoen aan ieders wensen. We zouden u graag tot onze klant...

Edf Belgium

Markiesstraat 1 -1000Brussel

De groep EDF is via meerdere bedrijven aanwezig in België. EDF Belgium produceert elektriciteit en commercialiseert aardgas en elektriciteit voor Belgische bedrijven.

Elia System Operator

Keizerslaan 20 -1000Brussel

Elia is echter het enige bedrijf in België dat instaat voor de transmissie van elektriciteit, het onderhoud en de ontwikkeling van het hoogspanningsnet.

Vanheede Environment Group

Beekstraat 25-27 -1080Brussel 8

VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP is een geïntegreerd milieubedrijf gespecialiseerd in afvalmanagement en innovatieve milieutechnologieën. Onze groep telt een aantal verticaal en horizontaal geïntegreerde bedrijven die elkaar onderling aanvullen en...

Ubidata

Frankenstraat 79 -1040Etterbeek

Ubidata is gepspecialiseerd in software oplossingen voor de transport, logistieke en pharmaceutische industrie, gebruik makende van PDA´s en andere mobiele toestellen.

Eurocargo Internationaal Transport

Industrielaan 14 -1070Anderlecht

Transport algemeen vervoer beursmateriaal transport beursmateriaal vervoer stands tentoonstellingen transport stands tentoonstellingen vervoer.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

My Transconsult

Vrijwilligerslaan 19 -1160Brussel 16

My Transconsult is een vervoerscommisionaris met meer dan 20 jaar ervaring in samenwerking met zowel multinationals als start-ups. Ons bedrijf zet zich voortdurend in om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van zijn klanten.

Union Internationale Des Societes De Transport Combine Rail - Route

Montoyerstraat 31 -1000Brussel

Union internationale des sociétés de transport combiné Rail-Route International Union of combined Road-Rail transport companies. Union Internationale des sociActAcs de transport combinAc Rail-Route. Internationale Vereinigung der Gesellschaften fA¼r

Agoria

Auguste Reyerslaan 80 -1030Brussel 3

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Stadsbader

Antoon Van Osslaan 1 -1120Brussel

CEI behoort tot de Koninklijke BAM groep nv, Benelux-marktleider in de bouwsektor. één van de belangrijkste Europese bouwgroepen met 30 000 medewerkers wereldwijd. CEI, bouwonderneming en onderdeel van de Koninklijke BAM groep nv

Fluxys Lng

Guimardstraat 4 -1040Brussel

De Fluxys LNG-terminal voor vloeibaar aardgas in Zeebrugge een strategische toegangspoort naar de Europese markten.

Universal Express

Dieudonné Lefèvrestraat 160 -1020Brussel

Universal Express beslaat volgende segmenten binnenin de baanvrachtactiviteit: : nationale en internationale groepage; volledige of gedeeltelijke loten; vracht; express, just-in-time; paneuropees netwerk; rechtstreeks of via eerste classe ...

Eurodoc Express Services

Fonsnylaan 47b -1060Brussel 6

Transport algemeen vervoer beursmateriaal transport beursmateriaal vervoer stands tentoonstellingen transport stands tentoonstellingen vervoer.

Transports Michot

Vanderborghtstraat 24 -1081Koekelberg

Transport algemeen vervoer beursmateriaal transport beursmateriaal vervoer stands tentoonstellingen transport stands tentoonstellingen vervoer

European Transports Logistics

Vilvoordselaan 162-172 -1000Brussel

Door middel van innovatieve, aangepaste en concurrerende oplossingen bieden wij onze klanten volledig geïntegreerde diensten aan die hun transport en logistieke vragen tegemoet komen.

Transports Guy Farin Et Fils

Haachtsesteenweg 637 -1030Schaarbeek

Transports Farin & Fils, dŽmŽnagement d'oeuvres d'art Transports FARIN & Fils transport, art, expedition, oeuvre d'art, demenagement, farin, societe de demenagement, transport d'oeuvre d'art, garde-meuble, shipping,storage, storage units, moving hous

Veolia

Keizer Karellaan 584 -1082Sint-agatha-berchem

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Transciterne Benelux

Veeartsenstraat 42f -1070Anderlecht

Organisation du transport international de liquides alimentaires en vrac et en conditionnZ. International transport of loose or packaged liquid foodstuffs. Internationaal transport van bulklading of verpakte vloeibare levensmiddelen.

Gooris Transport International

Dieudonné Lefèvrestraat 2 -1020Brussel

Gooris Transport International a ActAc fondAc en 1984, il y a maintenant plus de 21 ans, par Monsieur RAcginald GOORIS qui en est encore aujourd'hui, son propriActaire et gAcrant actif. C'est au dAcpart de modestes bureaux et entrepA'ts de la rue Pan

European Road Transport Telematics Implementation Coordination Organisation

Louizalaan 326 -1050Elsene

Welcome to ERTICO.COM homepage. ERTICO is a unique International public/private partnership for Intelligent Transport Systems and Services (ITS) in Europe.As a non-profit company, we bring al key ITS players around the same table with one clear goal

Imtech Belgie

Industrielaan 28 -1070Anderlecht

Star Freight

Dieudonné Lefèvrestraat 160 -1020Brussel

Veolia

Avenue Charles-quint 584 -1080Brussel 8

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Belgian Shell

Arnaud Fraiteurlaan 15-23 -1050Brussel 5

In België baat Shell een netwerk van 205 stations uit waarvan er zich 7 langs de autosnelwegen bevinden. De winkels verbonden aan de stations bedienen elke dag meer dan 30.000 klanten. Meer dan 90.000 klanten komen dagelijks naar een Shell station ..

Viva Transport Holding (belgium)

Tervurenlaan 237 -1150Sint-pieters-woluwe

Viva Transport Group-elea

Tervurenlaan 237 -1150Sint-pieters-woluwe

Boone Transport Services

Antoine Dansaertstraat 114 -1000Brussel

Euroshell

Arnaud Fraiteurlaan 15 - 23 -1050Brussel 5

In België baat Shell een netwerk van 205 stations uit waarvan er zich 7 langs de autosnelwegen bevinden. De winkels verbonden aan de stations bedienen elke dag meer dan 30.000 klanten. Meer dan 90.000 klanten komen dagelijks.

Veolia Nv-sa

Poincarélaan 78-79 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Dalkia België verzekert alle nodige comfort en veiligheid door het beheer van uw non-core activiteiten, en een gegarandeerde toelevering van nutsvoorzieningen en fluïdum.

Jobmatch

Internationalelaan 55 F -1070Anderlecht

Het talent vinden waarmee u verder groeit. En om dat te doen moeten we een perfecte match realiseren tussen een kandidaat en uw openstaande functies. Of zoals onze naam het zegt: een jobmatch vinden.

Telenet Group

Neerveldstraat 105 -1200Sint-lambrechts-woluwe

BASE n.v./s.a. is een 100% dochter-onderneming van KPN Mobile N.V.Het bedrijf, met hoofdkantoorin Brussel, richt zich op specifiekemarktsectoren met diensten op maat.BASE stelt 503 personen tewerk.

Keolis Travel

De Béjarlaan 5 -1120Brussel

NULL

Tractebel Engineering

Avenue Ariane 7 -1200Sint-lambrechts-woluwe

Het bedrijf levert de meest geavanceerde engineeringoplossingen en biedt advies aan klanten op de publieke en private markt: elektriciteit, kernenergie, gas, industrie en infrastructuur.

Torquetum

Eleonorelaan 17 -1150Sint-pieters-woluwe

Lineas

Koning Albertii Laan 37 -1030Schaarbeek

A. Adrien Transport Service

Generaal Bernheimlaan 5 -1040Etterbeek

Eurobussing Brussels

De Béjarlaan 5 -1120Brussel

Autocars H. Pire sprl Autocars H. Pire sprl - 010/65.06.06. autocars autocar navette écoles voyages tourisme

Actimovers

Tielemansstraat 2 -1020Brussel

Transport Luc Riffont

Josse Goffinlaan 1 -1082Sint-agatha-berchem

Bellas

Dieudonné Lefèvrestraat 49 -1020Brussel

Bellas Transport et agence en douane BELLAS transport, voiture, douane, rapatriement,

Argea

Fernand Demetskaai 52 -1070Anderlecht

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Xepos

Jetse Laan 28 -1081Koekelberg

XePOS overbrugt de kloof tussen uw businessprocessen en IT met daadkrachtige IT-oplossingen. Met onze IT-oplossingen zorgen we ervoor dat de processen efficiënter en sneller zullen functioneren.

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Transport Service Demets

Kraatveldstraat 137 -1120Brussel

U weet precies wat en wanneer u wilt vervoerd krijgen. Wij bezorgen u de juiste vervoersoplossing, voor de juiste prijs. Wat krijgt u daarvoor?

Hermes Trans

Edouard Bénèslaan 172 -1080Sint-jans-molenbeek

Ktransport

Vanderborghtstraat 145 -1090Jette

Gtof

Notelaarsstraat 245 -1000Brussel

Euro Fast Services

Uyttenhovestraat 71-73 -1090Jette

Iris

Bazellaan 5 -1140Brussel 14

In de decennia die volgden, breidde de onderneming haar serviceportefeuille uit met schoonmaakactiviteiten (Cleaning), multi-technische diensten (Building) en onderhoud van groene zones (Greencare).

Transport Et Garage Bas

Beukenootjesstraat 247 -1120Brussel

Trans-eral

Vanderborghtstraat 145 -1090Jette

Cobemat

Gachardstraat 88 -1050Elsene

Art Shippers

Congresstraat 35 -1000Brussel

Lineas Group

Koning Albertii Laan 37 -1030Schaarbeek

Lineas is de grootste private spoorvrachtoperator van Europa. Wij bieden spoorproducten van topkwaliteit en complete logistieke oplossingen van deur tot deur.

Fluxys

Kunstlaan 31 -1040Brussel

Number One

Lusambostraat 59 -1190Vorst

Number One EXPRESS DELIVERY Transport, Véhicules, Location véhicules avec chauffeur, Camions | NUMBER ONE - EXPRESS DELIVERY | 1190 BRUXELLES - BRUSSEL

G4s Cargo Solutions

Buro And Design Center Buro And Design Center -1020Brussel

Protection for individuals and companies Group 4 Securicor Securicor, transport, guarding, Group4, protection, fire, inbraak, bewaking, alarm, logistics, logistiek

G4s Secure Monitoring

Picardstraat 7 -1000Brussel

Protection for individuals and companies Group 4 Securicor Securicor, transport, guarding, Group4, protection, fire, inbraak, bewaking, alarm, logistics, logistiek