U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hamann International Logistics

Vantegemstraat 3 -9230Wetteren

Hamann International Logistics nv is een sterk groeiende Belgische organisatie die wegvervoer-, overzeese, luchtvracht en logistieke activiteiten organiseert en uitvoert voor toonaangevende bedrijven uit verschillende sectoren.

Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Rotrafic

Karreweg 34 -9870Zulte

Rotrafic is een sterk groeiend familiaal transportbedrijf gespecialiseerd in dagelijkse distributie Benelux en algemeen transport op binnen- en buitenland. Transport Rotrafic - Distributie Benelux - Transport - logistiek - opslag

Rotom

Zwaarveld 17 -9220Hamme (vl.)

Rotom beschikt over gebruikte partijen houten pallets, kunststof pallets en rolcontainers en dergelijke.Prijstechnisch interessant!

Bauwens & Zoon

Nieuwstraat(ste) 125 -9190Stekene

De Vreese Logistic

Bedrijvenpark ´coupure´ 16 -9700Oudenaarde

Transport L. Van Bogaert

Drapstraat 94 -9220Hamme

Transport L. Van Bogaert richt zich voor 100% op de meest efficiënte transportoplossingen waarvan u de klant, de verlader, de voordelen ondervindt. Efficiënte trucks en even efficiënte services.

Remitrans

Pamelstraat-oost 447 -9400Ninove

Nationaal en internationaal transport. Algemeen transport, A.C.O., Silo en kippers, Huif en warehousing. Bulkgoederen, palletgoederen en losgestorte produkten. Kippetransport

Spiromatic

Karreweg 1 -9810Nazareth

Spiromatic ontwikkelt duurzame totaaloplossingen voor geautomatiseerde opslag, transport en dosering van droge & vloeibare grondstoffen voor de voedingsindustrie.

Transport M. Roosens

Ketenislaan 1502 -9130Kieldrecht (beveren)

Transport Roosens nv is gespecialiseerd in containertransport. Maar ook voor diepladertransport, tanktransport en conventioneel transport zit je goed bij ons transportbedrijf in Antwerpen.

Transport Lemaire

Ternat 225 -9402Ninove

Wij verzorgen uw transporten met onze plateauwagens naar de Benelux & Noord-Frankrijk. Onze huif -en coilwagens verzorgen dagelijks trafieken naar de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland.

Macharis

Bosveld 24 -9200Dendermonde

Het transportbedrijf bij uitstek voor nationaal en internationaal transport!

Transhumal

Vliegplein 12 -9991Maldegem

Transhumal - internationaal transport - verzorgt al decennia lang groupagetransporten tussen de Benelux en het Iberisch schiereiland

Transportbedrijf H. Van Aerde En Zonen

Sint-jansweg(kal) 9 -9130Beveren

De groep Van Aerde bestaat uit verschillende bedrijven die actief zijn in de transport en logistieke wereld: Hendrik Van Aerde & Zonen, Transport Van Aerde en Gebroeders Van Aerde.

Vervaet Transport

Schriekstraat 64a -9270Laarne

TRANSPORT VERVAET NV is 30 jaar geleden ontstaan uit een veevoeder handel. Dit bedrijf is geleidelijk overgegaan naar transport welke nu onze specialiteit is.

Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Thyssenkrupp Materials Belgium

Brandstraat 11 -9160Lokeren

ThyssenKrupp Christon, uw multi-metal dealer, is een van de belangrijkste verdelers van rvs, aluminium en verschillende staalsoorten (stalen buizen, gereedschapsstaal, constructiestaal, metalen voor de luchtvaart, special alloys, fluid power) ...

Van Den Dorpe Handling Equipment

Westerring 7 -9700Oudenaarde

Van den Dorpe - Material Handling specialiseert zich in verkoop, verhuur, onderhoud en wisselstukken van Heftrucks, transpalettes, reachtrucks, magazijntrucks, zowel nieuw als tweedehands.

Tnt Express

Leenstraat 175 -9870Zulte

TNT Express is uw partner voor alle diensten op het gebied van expresverzending. Wij zorgen ervoor dat uw documenten, pakketten en paletten op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd.

Mootrans

D´helst 7b -9280Lebbeke

Bij Mootrans bieden wij onze klanten een totaalservice aan op het gebied van transport.

Van Der Lee Belgium

Frankrijkstraat 4 -9140Tielrode

Van Der Lee Belgium N.V. is een dochtermaatschappij van één vanNederlands grootste transportbedrijven, nl. van der Lee en Zonen B.V. te Delft. Zij zijn gespecialiseerd in nationale en internationale transportactiviteiten.

Transport Gebroeders Van Aerde

Sint-jansweg(kal) 9 -9130Beveren

Algemeen vervoer en transport Van Aerde heeft reeds een jarenlange ervaring in vervoer en transport op de baan. In combinatie met bevrachting en logistiek kunnen wij onze klanten steeds de beste service aanbieden.

Hansbeeks Snelvervoer

Gentweg 37 -9940Evergem

Welkom op de site van HSV (Hansbeeks Snelvervoer NV ? H.S.V. Expeditie NV), een begrip dat staat voor zowel Expeditie als Transport.

Transport T.v.t. Vervoer

Monumentstraat 13 -9940Evergem

Dankzij onze jarenlange ervaring transport kunnen wij enkele interessante troeven aanbieden: grote flexibiliteit, nauwe samenwerking met onze klanten, just-in-time transport, streven naar continue verbetering op alle vlakken ...

Aannemersbedrijf Roelandt Gebroeders

Petrusstraat 4 -9130Kieldrecht

Roelandt NV. is een ervaren aannemersbedrijf voor zowel openbare als private werken. Daarnaast zorgen we met onze containerdienst en breekinstallatie voor de verwerking en recyclage van uw bouwafval (steen & beton).

Jetcar

Spieveldstraat 24 -9160Lokeren

JETCAR Expressdienst heeft meer dan 20 jaar ervaring in de transportwereld. Of het nu gaat om een sneltransport, een distributieronde, of een volledig project op maat, zij hebben steeds de ideale oplossing voor u.

Vandotrans

Ambachtenlaan 5 -9880Aalter

Welkom op de website van NV Vandotrans, uw partner in logistiek.Opgericht in 1992 specialiseerden wij ons in diverse industriële produkt-marktcombinaties.

Rosantra

Zwaarveld 9 -9220Hamme (vl.)

Rosantra is uitgegroeid tot een (inter)nationaal transportbedrijf, actief in meerdere vervoertakken. Ons wagenpark is voorzien voor het uitvoeren van onderstaande transport categorieën:

Ventilec

Moortelstraat 20 -9160Lokeren

Mechanische- en pneumatischetransportsystemenschroef- en spiraaltransport(eigen productie) Alle types ventilatorenSpecialisatie: EEXD uitvoeringen Industriële luchtbehandeling:Damp- rook- of stofafzuiging

Logisol Pro

Varingstraat 1c -9090Melle

Logisol Pro ondersteunt ondernemingen op weg naar deze excellentie en kostenoptimalisatie

Travadri

Zwijnaardsesteenweg 93 -9820Merelbeke

Wat in 1947 begon als een éénmanszaak is vandaag uitgegroeid tot een modern, familiaal transportbedrijf met twee specialiteiten.Enerzijds verzorgen wij temperatuurgeleide groupage over heel Frankrijk, anderzijds doen we ook walking floor transport.

Van Den Hende Transport

Langelede 111 -9185Wachtebeke

Benelux - FrankrijkSpanje - Duitsland - Denemarken - ZwedenTautlinersCoiltrailersGMP KippersFull Trailer loadsBusiness to business

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Knapp Benelux

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

Orderverzamelsystemen Logistieke oplossingen voor DC`sMiniload systemenAutomatic storage & retrievalAutomatische hoogbouwmagazijnenPick to light en RF pickingPick to voiceWarehouse management systemenSysteemintegratorInterne transportsy

G. Snel Transport Belgium

E 3 Laan 62 -9800Deinze

Al van bij de start in 1985 richten we ons op transport en logistiek. Zowel op als naast de weg staan we voor u klaar, van de aanlevering van basisgrondstoffen tot de levering van afgewerkte goederen.

Gekatrans

Muizelstraat +43a -9041Gent

Het bedrijfslogo geeft duidelijk de hoofdactiviteit weer: bloemen- en plantentransport, en dit zowel nationaal als internationaal.

Tailormade Logistics

Hoge Mate 5 -9042Desteldonk

Tailormade Logistics bezit de kennis en ervaring voor het uitvoeren van de planning, uitvoering, opvolging en administratie van al uw transport opdrachten. Hierbij trachten wij een oplossing te zoeken op maat van onze klanten.

Van Osselaer Peter & Co

Vosmeer 12 -9200Dendermonde

Transportbedrijf Van Osselaer Peter & Co staat voor u klaar met een uitgebreid pakket aan diensten zoals ADR-transport, warehousing, distributie en logistiek. Soepele service, foutloze en stipte leveringen door goed opgeleide chauffeurs.

Cim_cil Technology Transfer Center

Kortrijksesteenweg 23 -9830Sint-martens-latem

Cimcil : Opleidingen in Productie Management, Lean Management en Supply Chain Management is onze kerncompetentie.

G. Snel Services Belgium

E 3 Laan 62 -9800Deinze

Al van bij het begin in 1985 zijn logistiek en transport bij Snel Logistic Solutions onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij bieden u méér dan enkel transport van A naar B

Ym Trans

Kalkenstraat 254 -9255Buggenhout

YM trans wil bovenal een betrouwbare vervoerspartner zijn. Wij begrijpen immers als geen ander het belang van uw vracht en ons doel is steeds opnieuw uw lading snel en met de nodige aandacht en zorg, tijdig op zijn bestemming te brengen.

Transport En Logistiek Vlaanderen

Land Van Rodelaan 20 -9050Gent

TLVTLV is het boegbeeld van de wegtransport- en logistieke sector.Als beroepsvereniging zijn wij altijd mee. Met de sector en met jou.

Hertsens

Heirbaan 9 -9150Kruibeke

Hertsens Transport is marktleider in ‘Walking Floor’ transport. Wij zijn een Belgisch bedrijf dat actief is in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië, met uitbreiding naar Oost-Europa.

Bofort

Haandorpweg(kal) Kaai 1227 -9130Beveren

In 2012 trad Bofort met succes toe tot de markt voor het verhuren en leasen van cryogene gassen ISO tank containers en heeft ondertussen het doel om deze diensten wereldwijd te verspreiden door partnerships en door onze unieke expertise.

Joti Trans

Entrepotstraat +35 -9100Sint-niklaas

Goederen te transporteren? Joti Trans neemt uw logistieke zorgen weg! Onze service is stipt en foutloos.

Eurotracs

Sluizeken 33 -9620Zottegem

Uw transport management software overal beschikbaar, zonder zware investering en tegen een maandelijks betaalbare prijs helpt uw onderneming professioneel te werken en uw rendement te verhogen.

Transport De Stercke

Gentse Steenweg 334 -9160Lokeren

Goederenvervoer over de weg van zeecontainers en losgestorte goederen

Deleersnijder-bocaege

Karreweg 32 -9870Zulte

Vervoer internationaal transport met meeneemheftruck

Smet Rent

Kleemstraat 21 -9111Sint-niklaas

Om u snel van dienst te zijn, zijn we de klok rond bereikbaar. Bel SmetRent en u krijgt zaakvoerder Marc Smet aan de lijn. Zijn motto: Ik doe het goed, of ik doe het niet. Inderdaad, bij SmetRent ligt de lat hoog.

Xwift

Steenweg Deinze 148 -9810Nazareth

Nationale en internationale expressopdrachten

Lindd

Vossenstraat 122 -9090Melle

Lindd bvba is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in januari 2008. Onze bedrijfsnaam zegt precies wat lindd kan bieden, een logistieke internationale dringende dienstverlening.

Vg Logistics

Moorselbaan 448 -9300Aalst

VG Logistics stelt een jarenlange ervaring, een modern uitgerust wagenpark en een gemotiveerd team van professionals tot uw dienst. De klant kan bij ons terecht voor import en export van goederen in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

M.v.t. Trans

Pastoor Bontestraat 33 -9900Eeklo

MVT-Trans werd in 2007 opgericht door 2 broers, Mathias & Thomas Vandevoorde. Met hun materiaalpark kunnen ze U tegemoet komen bij verscheidene werken. Ze zijn gespecialiseerd in transport, grond- en afbraakwerken en betonpompingen.

Transfra

Waregemseweg (w.) 28 -9790Wortegem-petegem

Ddd Technics

Bettestraat (ste) 25 -9190Stekene

DDD Technics is de enige officiële dealer van Hänel in België, ten gevolge daarvan zijn wij ook de enige firma die de door Hänel verplichte jaarlijkse veiligheidskeuring volgens de Europese veiligheidsnorm NEN EN 15095 kan uitvoeren.

Quality Pumps

Bedrijvenlaan 10 -9080Lochristi

Verhuur, verkoop, service en installatie van pompen, leidingen en toebehoren. Exclusief dealer van de SuperHawk vuilwaterriolering dieselpompen en officieel Flygt partner. Herstelling alle merken – eigen servicedienst 247.

Proima

Heikantstraat 20 -9290Overmere

Bent u op zoek naar vervoer voor uw paard onder veilige omstandigheden met een rijbewijs B en de mogelijkheid tot flexibele huurmogelijkheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Conundra

Voordries 41 -9860Oosterzele

Eolis Belgium

Land Van Waaslaan(kal) 5 -9130Beveren

Uw partner in import-export, forwarding en vooral gespecialiseerd in gekoelde ladingen.

Koeriersdienst Malikov

Groendal 62 -9420Erpe-mere

Ben je opzoek naar een koerier die jouw pakketten of pallets kan vervoeren vanuit Belgie in heel Europa Dan ben je op het juist adres! Bezoek onze website voor meer informatie en vrijblijvend contact.

Hefx

Baron Van Loolaan 6 -9940Evergem

Uw heftruck of magazijntoestel is belangrijk, alsook Uw logistiek proces!HEFx biedt U een totaaloplossing op maat, waarbij wij U persoonlijk adviseren.Wij helpen U graag bij de keuze van de juiste heftruck en magazijnuitrusting.

V.r.d. Transport

Hoogkamerstraat 290 -9140Temse

VRD is een familiebedrijf dat geeft om zijn personeel en klanten. Hun noden staan dan ook centraal in alles wat we doen en spelen een grote rol in ons aanbod.

Genacon

Nekkersputstraat 24 -9000Gent

Tec transport en commun en wallonie info voyageurs, tarifs, horaires des bus du tec, transport en commun, transport public, transport scolaire, transport spãƒâ©cial, bus adaptãƒâ©s, bus rapides, autobus, mãƒâ©tro lãƒâ©ger en wallonie, belgique : tec ...

Van Israel Transport

Gaverstraat(ove) 41 -9500Geraardsbergen

Transport Dirk Verdoodt

Hoogveld 63 -9200Appels

Transport Dirk Verdoodt is een jong en dynamisch bedrijf dat opgericht werd op 10 april 1998. Sinds die dag zijn wij uw partner voor nationaal en internationaal transport.

Agoria

Tramstraat 61 -9052Zwijnaarde

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Transuniverse Forwarding

Industrieweg 118 -9032Gent

Voor al uw Nationaal en Internationaal transport.

Transport Van Heesvelde

Monumentstraat 13 -9940Evergem

Mervielde - Your partner in liquid logistics Transport Mervielde nv - Monumentstraat 13 - 9940 Ertvelde-Rieme - Belgium - Tel.: +32 (0)9 3419696 - Fax: +32 (0)9 3448466 - Email: transport@mervielde.be Transport Van Heesvelde nv - Monumentstraat 13 -

Transcolli

Haandorpweg(kal) 1 -9130Beveren

Katoen Natie supplies logistics and semi-industrial services to various industries and port services for the shipping companies.

Cs Plastics

Spieveldstraat 14 -9160Lokeren

CS Plastics is gespecialiseerd in randapparatuur en automatisaties op en rond de kunststof verwerkende machines, dit zowel voor extrusie, injectie, blazen, PET,