U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Zelco Logistics

Weststraat 119 -9950Waarschoot

Optimaliseer uw logistieke processen: Consulting :: Training :: Co-management :: Audit

Hamann International Logistics

Vantegemstraat 3 -9230Wetteren

Hamann International Logistics nv is een sterk groeiende Belgische organisatie die wegvervoer-, overzeese, luchtvracht en logistieke activiteiten organiseert en uitvoert voor toonaangevende bedrijven uit verschillende sectoren.

Rush

Beukenpark 22 -9880Aalter

Wanneer snel handelen hoofdzaak wordt, bent u bij Rush op het juiste adres. U belt, wij vertrekken. Zo eenvoudig is het. Onze koerierdienst doet de naam "sneltransport" alle eer aan. Een sneldienst waarop u kunt vertrouwen sinds 1988.

Vermeulen Rudolf

Krommewege 82 -9990Maldegem

Vervoer binnen-en buitenland van alle goederen. Vervoer binnen- en buitenland VERMEULEN RUDI b.v.b.a. vervoer, binen- en buitenland, vermeulen, rudi, krommewege, 82, 9990, maldegem, bvba, transport, landen, tautliners, trailers, laadklep, verhuis, ve

Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Nassau Door

Westerring 13a -9700Oudenaarde

Wie aan hoogwaardige industriele sectionaalpoorten denkt, zegt NASSAU. NASSAU heeft ervaring in het ontwerpen en produceren van sectionaalpoorten. Niet toevallig is NASSAU een van de grootste en meest toonaangevende ondernemingen in de branche.

Rotrafic

Karreweg 34 -9870Machelen

Rotrafic is een sterk groeiend familiaal transportbedrijf gespecialiseerd in dagelijkse distributie Benelux en algemeen transport op binnen- en buitenland. Transport Rotrafic - Distributie Benelux - Transport - logistiek - opslag

Rotom

Zwaarveld 17 -9220Hamme

Rotom beschikt over gebruikte partijen houten pallets, kunststof pallets en rolcontainers en dergelijke. Prijstechnisch interessant!

Bauwens & Zoon

Nieuwstraat(ste) 125 -9190Stekene

Transport Teirlinck

Stationsstraat 3 -9890Gavere

Een levering die dringend de deur uit moet of exclusieve goederen die met uiterste zorg op hun bestemming moeten geraken? Aarzel niet langer en contacteer Transport Teirlinck

De Vreese Logistic

Petegemplein (p.) 29 -9790Wortegem-petegem

Transport L. Van Bogaert

Drapstraat 94 -9220Hamme

Transport L. Van Bogaert richt zich voor 100% op de meest efficiënte transportoplossingen waarvan u de klant, de verlader, de voordelen ondervindt. Efficiënte trucks en even efficiënte services.

Remitrans

Pamelstraat-oost 447 -9400Ninove

Nationaal en internationaal transport. Algemeen transport, A.C.O., Silo en kippers, Huif en warehousing. Bulkgoederen, palletgoederen en losgestorte produkten. Kippetransport

Spiromatic

Karreweg 1 -9810Nazareth

Spiromatic ontwikkelt duurzame totaaloplossingen voor geautomatiseerde opslag, transport en dosering van droge & vloeibare grondstoffen voor de voedingsindustrie.

Transport M. Roosens

Ketenislaan 1502 -9130Kieldrecht (beveren)

Transport Roosens nv is gespecialiseerd in containertransport. Maar ook voor diepladertransport, tanktransport en conventioneel transport zit je goed bij ons transportbedrijf in Antwerpen.

Transport Lemaire

Ternat 225 -9402Meerbeke

Wij verzorgen uw transporten met onze plateauwagens naar de Benelux & Noord-Frankrijk. Onze huif -en coilwagens verzorgen dagelijks trafieken naar de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland.

Macharis

Bosveld 24 -9200Dendermonde

Het transportbedrijf bij uitstek voor nationaal en internationaal transport!

Transhumal

Vliegplein 12 -9991Maldegem

Transhumal - internationaal transport - verzorgt al decennia lang groupagetransporten tussen de Benelux en het Iberisch schiereiland

Group Van Aerde

Sint-jansweg 9 -9130Kallo (kieldrecht)

De groep Van Aerde bestaat uit verschillende bedrijven die actief zijn in de transport en logistieke wereld: Hendrik Van Aerde & Zonen, Transport Van Aerde en Gebroeders Van Aerde.

Vervaet Transport

Schriekstraat 64 A -9270Kalken

TRANSPORT VERVAET NV is 30 jaar geleden ontstaan uit een veevoeder handel. Dit bedrijf is geleidelijk overgegaan naar transport welke nu onze specialiteit is.

Van Den Dorpe Handling Equipment

Westerring 7 -9700Oudenaarde

Van den Dorpe - Material Handling specialiseert zich in verkoop, verhuur, onderhoud en wisselstukken van Heftrucks, transpalettes, reachtrucks, magazijntrucks, zowel nieuw als tweedehands.

Tnt Express

Leenstraat 175 -9870Zulte

TNT Express is uw partner voor alle diensten op het gebied van expresverzending. Wij zorgen ervoor dat uw documenten, pakketten en paletten op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd.

Mootrans

D´helst 7b -9280Lebbeke

Bij Mootrans bieden wij onze klanten een totaalservice aan op het gebied van transport.

Internationaal Transport Gilbert De Clercq

Kapelanielaan 10 -9140Temse

Internationaal Transport Gilbert De Clercq nv is een familiebedrijf dat in 1957 werd opgericht te Sint-Niklaas door Gilbert De Clercq. Vandaag wordt de onderneming door de tweede generatie verder uitgebouwd.

Van Der Lee Belgium

Frankrijkstraat 4 -9140Tielrode

Van Der Lee Belgium N.V. is een dochtermaatschappij van één van Nederlands grootste transportbedrijven, nl. van der Lee en Zonen B.V. te Delft. Zij zijn gespecialiseerd in nationale en internationale transportactiviteiten.

Transport Gebroeders Van Aerde

Sint-jansweg(kal) 9 -9130Beveren

Algemeen vervoer en transport Van Aerde heeft reeds een jarenlange ervaring in vervoer en transport op de baan. In combinatie met bevrachting en logistiek kunnen wij onze klanten steeds de beste service aanbieden.

Hansbeeks Snelvervoer

Gentweg 37 -9940Evergem

Welkom op de site van HSV (Hansbeeks Snelvervoer NV ? H.S.V. Expeditie NV), een begrip dat staat voor zowel Expeditie als Transport.

Transport M. Janssens

Nieuwlandstraat(mel) 16 -9120Beveren

Transport M. Janssens is een familiebedrijf dat reeds toe is aan zijn 4e generatie. Daardoor hebben wij een ruime ervaring kunnen opbouwen in het nationaal en internationaal transport.

Transport T.v.t. Vervoer

Monumentstraat 13 -9940Evergem

Dankzij onze jarenlange ervaring transport kunnen wij enkele interessante troeven aanbieden: grote flexibiliteit, nauwe samenwerking met onze klanten, just-in-time transport, streven naar continue verbetering op alle vlakken ...

Aannemersbedrijf Roelandt Gebroeders

Petrusstraat 4 -9130Kieldrecht

Roelandt NV. is een ervaren aannemersbedrijf voor zowel openbare als private werken. Daarnaast zorgen we met onze containerdienst en breekinstallatie voor de verwerking en recyclage van uw bouwafval (steen & beton).

Jetcar

Spieveldstraat 24 -9160Lokeren

JETCAR Expressdienst heeft meer dan 20 jaar ervaring in de transportwereld. Of het nu gaat om een sneltransport, een distributieronde, of een volledig project op maat, zij hebben steeds de ideale oplossing voor u.

Vandotrans

Ambachtenlaan 5 -9880Aalter

Welkom op de website van NV Vandotrans, uw partner in logistiek. Opgericht in 1992 specialiseerden wij ons in diverse industriële produkt-marktcombinaties.

Rosantra

Zwaarveld 9 -9220Hamme (vl.)

Rosantra is uitgegroeid tot een (inter)nationaal transportbedrijf, actief in meerdere vervoertakken. Ons wagenpark is voorzien voor het uitvoeren van onderstaande transport categorieën:

Kds Logistics

Bedrijvenpark 'coupure' 10 -9700Oudenaarde

K & E Trucking OPresentation :: K & E Trucking K & E Trucking ,k & e trucking,oudenaarde,belgium,belgique,belgië,belgien,proximedia,k&e,koen, trucking,koelvervoer,koelwagens,koeltransport,transport,vervoer,de smet koen, de smet,desmet,koeling,frankri

Ventilec

Moortelstraat 20 -9160Lokeren

Mechanische- en pneumatische transportsystemen schroef- en spiraaltransport (eigen productie) Alle types ventilatoren Specialisatie: EEXD uitvoeringen Industriële luchtbehandeling: Damp- rook- of stofafzuiging

Logisol Pro

Varingstraat 1c -9090Melle

Logisol Pro ondersteunt ondernemingen op weg naar deze excellentie en kostenoptimalisatie

Travadri

Zwijnaardsesteenweg 93 -9820Merelbeke

Wat in 1947 begon als een éénmanszaak is vandaag uitgegroeid tot een modern, familiaal transportbedrijf met twee specialiteiten.

Van Den Hende Transport

Langelede 111 -9185Wachtebeke

Benelux - Frankrijk Spanje - Duitsland - Denemarken - Zweden Tautliners Coiltrailers GMP Kippers Full Trailer loads Business to business

Transfennica (belgium)

Land Van Waaslaan(kal) 1211 -9130Beveren

Transfennica Transfennica - Transport over Seas | Home Transfennica, Spain, Zeebrugge, RoRo

H. Martlé En Zonen Vervoeronderneming B.v.b.a

Aalterseweg 74 -9910Knesselare

Trendsettend in horizontale, verticale en exceptionele transportsolutions met daaraan gerelateerde montagewerken of interne (ver)plaatsing van machines en installaties.

Adpo Forwarding & Cleaning

Steenlandlaan(kal) 3 -9130Beveren

Full Logistical services for chemical and petrochemical industry: Tank storage, container operations, tanker cleaning and repair, warehousing and drumming, toll processing, transport and forwarding. ADPO is located in Belgium in the port of Antwerp a

Knapp Benelux

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

Orderverzamelsystemen Logistieke oplossingen voor DC`s Miniload systemen Automatic storage & retrieval Automatische hoogbouwmagazijnen Pick to light en RF picking Pick to voice Warehouse management systemen Systeemintegrator Interne transportsy

Transport Schoonacker

Neerhonderd 29 -9230Wetteren

Onze onderneming beschikt over een zeer ruim assortiment rollend materieel voor industriële transporten, zowel nationaal en internationaal. U kunt bij ons terecht voor uitzonderlijke transporten.

Eddie Stobart Belgium

Oeverstraat 9 -9160Lokeren

Voor alle internationale & nationale transport naar het Verenigd Koningkrijk / Engeland. Ook naar Duitsland met koelwagens. De specialist met de BESTE service!

Van Osselaer Peter & Co

Vosmeer 12 -9200Dendermonde

Transportbedrijf Van Osselaer Peter & Co staat voor u klaar met een uitgebreid pakket aan diensten zoals ADR-transport, warehousing, distributie en logistiek. Soepele service, foutloze en stipte leveringen door goed opgeleide chauffeurs.

Transport Dirk Verdoodt

Hoogveld 63 -9200Appels

Transport Dirk Verdoodt is een jong en dynamisch bedrijf dat opgericht werd op 10 april 1998. Sinds die dag zijn wij uw partner voor nationaal en internationaal transport.

Cim_cil Technology Transfer Center

Kortrijksesteenweg 23 -9830Sint-martens-latem

Cimcil : Opleidingen in Productie Management, Lean Management en Supply Chain Management is onze kerncompetentie.

G. Snel Services Belgium

E 3 Laan 62 -9800Deinze

Al van bij het begin in 1985 zijn logistiek en transport bij Snel Logistic Solutions onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij bieden u méér dan enkel transport van A naar B

Intercargo Logistics

Industrieweg 118 -9032Gent

Wij zijn sinds 1983 gespecialiseerd in internationaal transport, opslag- & overslagactiviteiten, en werken met een netwerk van eigen filialen en uiterst betrouwbare agenten.

Bofort

Haandorpweg(kal) Kaai 1227 -9130Beveren

In 2012 trad Bofort met succes toe tot de markt voor het verhuren en leasen van cryogene gassen ISO tank containers en heeft ondertussen het doel om deze diensten wereldwijd te verspreiden door partnerships en door onze unieke expertise.

Eurotracs

Sluizeken 33 -9620Zottegem

Uw transport management software overal beschikbaar, zonder zware investering en tegen een maandelijks betaalbare prijs helpt uw onderneming professioneel te werken en uw rendement te verhogen.

Transport De Stercke

Gentse Steenweg 334 -9160Lokeren

Goederenvervoer over de weg van zeecontainers en losgestorte goederen

Deleersnijder-bocaege

Karreweg 32 -9870Zulte

Vervoer internationaal transport met meeneemheftruck

Smet Rent

Kleemstraat 21 -9111Sint-niklaas

Om u snel van dienst te zijn, zijn we de klok rond bereikbaar. Bel SmetRent en u krijgt zaakvoerder Marc Smet aan de lijn. Zijn motto: Ik doe het goed, of ik doe het niet. Inderdaad, bij SmetRent ligt de lat hoog.

Xwift

Steenweg Deinze 148 -9810Nazareth

Nationale en internationale expressopdrachten

Lindd

Vossenstraat 122 -9090Melle

Lindd bvba is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in januari 2008. Onze bedrijfsnaam zegt precies wat lindd kan bieden, een logistieke internationale dringende dienstverlening.

M.v.t. Trans

Pastoor Bontestraat 33 -9900Eeklo

MVT-Trans werd in 2007 opgericht door 2 broers, Mathias & Thomas Vandevoorde. Met hun materiaalpark kunnen ze U tegemoet komen bij verscheidene werken. Ze zijn gespecialiseerd in transport, grond- en afbraakwerken en betonpompingen.

Ddd Technics

Bettestraat (ste) 25 -9190Stekene

DDD Technics is de enige officiële dealer van Hänel in België, ten gevolge daarvan zijn wij ook de enige firma die de door Hänel verplichte jaarlijkse veiligheidskeuring volgens de Europese veiligheidsnorm NEN EN 15095 kan uitvoeren.

Quality Pumps

Bedrijvenlaan 10 -9080Lochristi

Verhuur, verkoop, service en installatie van pompen, leidingen en toebehoren. Exclusief dealer van de SuperHawk vuilwaterriolering dieselpompen en officieel Flygt partner. Herstelling alle merken – eigen servicedienst 247.

Proima

Heikantstraat 20 -9290Overmere

Bent u op zoek naar vervoer voor uw paard onder veilige omstandigheden met een rijbewijs B en de mogelijkheid tot flexibele huurmogelijkheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Conundra

Voordries 41 -9860Oosterzele

Transport E En M Cerpentier

Koewachtsteenweg 13 -9180Moerbeke (waas)

Immo M. En E.

Stuurstraat(hsd) 71 -9120Beveren

Welkom bij Transport M. Roosens nv Stuurstraat 71 B-9120 Haasdonk Tel: +32 (0)3 775 01 01 Fax: +32 (0)3 775 58 11Website: ROOSENS DESIGN c 2004-2005

Transport Van Heesvelde

Monumentstraat 13 -9940Evergem

Mervielde - Your partner in liquid logistics Transport Mervielde nv - Monumentstraat 13 - 9940 Ertvelde-Rieme - Belgium - Tel.: +32 (0)9 3419696 - Fax: +32 (0)9 3448466 - Email: transport@mervielde.be Transport Van Heesvelde nv - Monumentstraat 13 -

Vds

Nieuwe Steenweg 25 -9810Nazareth

Vds nv verhuur verkoop schaarliften hoogwerkers heftrucks verkoop en verhuur schaarliften, hoogwerkers, ladders, vorkheftrucks, rolsteigers, vds, nv vds, vds nv...