U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Special Cargo Logistics

Santvoortbeeklaan 25 -2100Antwerpen

SCL biedt u een gamma van logistieke activiteiten met focus op multimodaal vervoer van chemicaliën, gevaarlijke goederen, strategische zendingen of kostbare vrachten.

Levaco

Santvoortbeeklaan 25 -2100Deurne

Internationale expeditie, zee- lucht- spoor- en weg- multimodale transporten en logistiek, import & export wereldwijd netwerk met 300 overzee partners containers, groupage, roro, stukgoederen, zware en ondeelbare ladingen...

Decolet

Gallifortlei 120 -2100Deurne (antwerpen)

Reeds jaren zijn we gespecialiseerd in zeefdrukwerken op vlakke materialen, alsook één van de pioniers op het gebied van computersnijwerk voor letters en logo’s.

Finserve

Antwerpen Luchthaven -2100Deurne (antwerpen)

Finserve | European Aviation Insurance Finserve | European Aviation Insurance Insurance,Aviation,Aircraft,Helicopter,Aviation insurance,Pilot,Liability,Hull,AVN52E,Broker,Insurance broker,Europe,Fixed,wing,Rotor wing,Registration,Financing,Consulting

Gosselin Group

Belcrownlaan 23 -2100Antwerpen

Sinds 1993 zijn wij actief in de sector van uitzonderlijk vervoer. Wij staan in voor de organisatie van de complete logistieke keten, om alles wat te lang, te breed of te zwaar is, zowel nationaal als internationaal te vervoeren

Antwerp Fuel Transport

Middelmolenlaan 175 -2100Deurne (antwerpen)

U bent een particulier die wilt overschakelen van olie naar gas. Of als u alsnog de nodige attesten nodig heeft voor uw oude bestaande mazouttank.

K&a Koerier

Santvoortbeeklaan 23b -2100Antwerpen

Voor al uw 24h distributie & snel transporten, colli’s en pallets nationaal en internationaal

Gosselin Support Services

Belcrownlaan 23 -2100Deurne

Gosselin is een toonaangevende leverancier van verhuizings- en logistieke diensten voor het transport en de behandeling van persoonlijke, industriële en consumentengoederen.

Deurnese Transportmaatschappij

Vosstraat 323 -2100Deurne

Wij zijn uitgegroeid tot een toonaangevende, logistieke onderneming met 140 werknemers en een vloot van meer dan 70 voertuigen. Onze diensten: taxi, transport en verhuizingen.

Flyinggroup

Luchthavenlei 1b -2100Deurne (antwerpen)

Met meer dan 30 zakenvliegtuigen is FLYINGGROUP de marktleider in de Benelux. Stel, de uren van een lijnvlucht sluiten niet aan op uw planning, er is geen vlucht op het uur dat u het vliegtuig wilt nemen of alle lijnvluchten zijn volgeboekt.

Kluwer Business Press

Santvoortbeeklaan 21-25 -2100Deurne (antwerpen)

Kluwer vous propose une vaste gamme de produits et services vous permettant de parfaire vos connaissances: livres, magazines, bibliothèque en ligne, logiciels, outils électroniques, modèles intelligents et formations pratiques

Antwerp Heli

Luchthavenlei 1 -2100Antwerpen

Antwerp Heli vliegt op regelmatige tijden luchtdopen voor bedrijven, andere organisaties, en individuelen.

General Consulting

Primeurstraat 13 -2100Antwerpen

Gespecialiseerde oplossingen voor uw containerverschepingen vanongevaarlijke vloeistoffen in flexitanks endroge bulklading in container liners.

Technimo

Bisschoppenhoflaan 299 -2100Deurne (antwerpen)

Al 20 jaar is Technimo nv invoerder van grootkeukenapparatuur en maaltijdverdeelsystemen.

Flying Service

Luchthavenlei 1 -2100Antwerpen

FLYINGGROUP is the Benelux leading organization providing tailor-made aviation solutions with a personal and professional approach. More than 150 professionals are there each day for you to offer a unique combination of services.

Michielsens Trading

Bisschoppenhoflaan 275 -2100Antwerpen

Michielsens Trading NV biedt tweedehands materiaal uit eigen vloot te koop aan. Dit materiaal is in perfecte staat en onderhouden door onze eigen specialisten.

International Freight Forwarding Services

Belcrownlaan 25 -2100Antwerpen

Expedition Company Deurne Antwerp I.F.F.S. - Services International Freight Forwarding Service

Allift Michielssens

Belcrownlaan 3 -2100Deurne (antwerpen)

Allift Michielsens is een gespecialiseerd verhuurbedrijf dat u tegen zeer scherpe prijzen, jonge en moderne toestellen ter beschikking stelt. Onze vloot aan hoogwerkers, schaarliften, hoogwerkers op lichte en zware vrachtwagen, vorkliften,...

Universitas

Middelmolenlaan 121 -2100Deurne (antwerpen)

Offset typo drukkerijen uitgeverijen tijdschriften fotocopies

Makro

Bisschoppenhoflaan 643 -2100Deurne (antwerpen)

Dankzij de grote internationale aankoopkracht van deze groep vindt u bij Makro de voordeligste prijzen op de Belgische markt.