U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vantrans

Oude Spoorbaan 100 -3500Hasselt

Nationale en internationale koeriersdienst en sneltransport.VanTrans staat garant voor correcte service en correct transport, dit steeds in eigen beheer.Onze transporten worden steeds uitgevoerd door onze vaste professionele chauffeurs.

Agoria

Kunstlaan 18 -3500Hasselt

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Ebts Pro Assist

Kiewitstraat 194 -3500Hasselt

We bieden mobiele oplossingen aan de internationale transportwereld aan, en hebben bij onze directe, gecentraliseerde en efficiënte aanpak steeds oog voor de eigenheden van elk land.

Koerierdirect

Muggenstraat -3500Hasselt

KoerierDirect biedt u snelle, efficiënte & kwalitatieve oplossingen voor al uw transportvragen. Gepersonaliseerde en gedntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.

D&l Logistics

Luikersteenweg 340 -3500Hasselt

D&L is uitgegroeid van een kleinlogistieke partner tot een dynamischetransportdienst,met als grootste troevenstiptheid en flexibiteit.D&L is de perfecte oplossing voor elkbedrijf dat een uitstekende relatie metzijn klanten belangr

Vrancken Lucien

Prins-bisschopssingel 62 -3500Hasselt

Transport algemeen verhuizingen verhuismateriaal verhuur vervoer beursmateriaal transport beursmateriaal vervoer stands tentoonstellingen transport stands tentoonstellingen vervoer

Medacars

Zavelvennestraat 275 -3500Hasselt

Transport

Actwise

Nieuwe-heidestraat 26 -3500Hasselt

ActWise is actief in de evenementensector, gespecialiseerd in brand visibility en event logistics. In samenspraak met onze klanten creëren we daarnaast ook event-concepten.

Air Service Liege

Voogdijstraat 29 -3500Hasselt

ASL Group bouwde haar reputatie uit op basis van uitmuntendheid, efficiëntie en veiligheid. We opereren een vloot van meer dan 45 verschillende types vliegtuigen.

Magdeleyns

Hasseltse Beverzakstraat 214 -3500Hasselt

Magdeleyns bvba is een bedrijf in grond-afbraak-en klinkerwerken.een van haar specialiteiten zijn ontmantelingswerken van hoge gebouwen,fabrieken en winkels.ook verhuren wij containers voor bouw-en sloopafval.Op onze site te

Scew

Hendrik Van Veldekesingel 150 -3500Hasselt

Verhuizingen Schreurs staat garant voor een snelle en veilige verhuis.Zonder zorgen en zonder stress!Graag verhuizen wij u van uw oude plek naar nieuwe uitdagingen.

Daeninck & Deweerdt

Diepenbekerweg 11 -3500Hasselt

Daeninck & Deweerdt is een ervaren speler in de wereld van HVAC, sanitair en piping. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw installatie- en onderhoudsprojecten.

Maclease

Ekkelgaarden 16 -3500Hasselt

Belgium Immo And Trading Company

Voogdijstraat 29 -3500Hasselt

AllWays Events is een full-service evenementenbureau, gespecialiseerd in het organiseren van privéfeesten, bedrijfsfeesten en grote publieksevenementen.

Segers Select

Kempische Steenweg 440 -3500Hasselt

Segers Group is dé allround dienstverlener voor logistiek en transport. Wij helpen chauffeurs, arbeiders en bedienden op weg naar de ideale job met een topaanbod vacatures, een rijschool en uitgebreid gamma opleidingen.

Kumpen

Paalsteenstraat 34 -3500Hasselt

Bouwen binnen afgesproken budget en tijd...Met een resultaat dat de verwachtingen overtreft...Kumpen presteert het daadwerkelijk. Door innoverend bouwteamwerk. Want samen met opdrachtgever en ontwerper kan Kumpen veel kostbare bouwtijd besparen

Creneau International

Hellebeemden 13 -3500Hasselt

Creneau International is een ontwerpbureau gespecialiseerd in het ontwerp van inrichting voor winkels, showrooms, kantoren, beursstanden, restaurants, café`s, nightclubs, hotels en privé-interieurs

Limburg Win(d)t

Trichterheideweg 8 -3500Hasselt

Croes Technology

Runkstersteenweg 18 -3500Hasselt

Groep Fjk

Tulpinstraat 57 -3500Hasselt

De groep FJK bestaande uit ingenieurs en experten staat ter uwer beschikking voor het oplossen van al uw brandveiligheidsproblemen.

Elektro Van De Sande

Bampslaan 2 -3500Hasselt

Elektro Van de Sande staat voor meer dan 35 jaar ervaring op het vlak van elektrotechnische installaties, domotica, beveiliging en verlichting. Daarnaast kan u bij ons terecht voor zonnepanelen en Redwell infraroodverwarming.

Strongpoint

Hendrik Van Veldekesingel 150 -3500Hasselt

Vensafe Easy Shopping - Added Profits Search Home About Vensafe News Product information FAQ Vensafe world wide Contact us Vacancies Logon extranet/intranet Largest order ever for Vensafe Vensafe AS has received an order from Coop Norden for 5 millio

Bouwmachines G. Snijers

Notelarenstraat 23 -3500Hasselt

BOUWMACHINES SNIJERS is een Familiebedrijf met bijna 60 jaar ervaring wat we vooral doen is service aan de meeste snelmontagekranen zo hebben we talrijke referenties in de Benelux.

Zzed

Zeilstraat 19 -3500Hasselt

Voor de privaat- en openbare gebouwen hebben wij speciaal aangepaste stoel- en rolstoelliften, die een minimum aan plaats nodig hebben en een maximum aan gebruikscomfort bieden.Daarnaast beschikt ZZED ook over trapliften, huisliften en zoveel meer.

Vandenbriele

Diepenbekerweg 11 -3500Hasselt

Alle know-howrond verwarming, ventilatie,sanitair en leidingwerkonder één dak

Jn Consult

Kempische Steenweg 293 -3500Hasselt

E.t.v.

Luikersteenweg 500 -3500Hasselt

Coverco

Oude Kuringerbaan 58 -3500Hasselt

Abocec

Prins-bisschopssingel 41 -3500Hasselt

Bkm+ Hasselt

Herkenrodesingel 37 -3500Hasselt

BKM is een Belgische onderneming die opgericht werd in 1994. We zijn gespecialiseerd in advies, de levering, installatie en ondersteuning van ICT-oplossingen voor ondernemingen.

A.e.w.

Diepenbekerweg 11 -3500Hasselt

Elektriciteit, verlichting of onderhoud?Wij laten u het licht zien.

Bronsgroen

Geraetsstraat 25 -3500Hasselt

Nutsbedrijven Houdstermaatschappij

Trichterheideweg 8 -3500Hasselt

Nuhma, Het Limburgs klimaatbedrijfNuhma werkt namens de Limburgse gemeenten aan duurzaamheid, energie en innovatie via gerichte participaties.

Volckaerts J.

Trekschurenstraat 192 -3500Hasselt

A.h.l.

Genkersteenweg 1 -3500Hasselt

vervaardiging van hijs-hef- en transportwerktuigen

Verkeers- & Veiligheidssignalisatie

Veldstraat 107 -3500Hasselt

Verhoogde veiligheid op de bouw dankzij veiligheidskledij en ademhalingsbescherming

Varel Alarm

Veldstraat 111 -3500Hasselt

Varel Alarm biedt u alle typen van beveiligingssystemen om uw woning te beveiligen.De adviseurs van Varel Alarm onderscheiden zich door professionaliteit, vaak op basis van jarenlange ervaring binnen de beveiligingsbranche en door gedegen...

Arp Bouw & Interieur

Olmenstraat 21 -3500Hasselt

Aannemer ARP Bouw & Interieur legt zich toe op het volledige bouwen en renoveren alsook de interieur afwerking van gebouwen in klassiek of modern design.

Down2earth

Kempische Steenweg 301 -3500Hasselt

Tytgat Pieter

Bedrijfsstraat 3 -3500Hasselt

Insurio

Fruitmarkt 8 -3500Hasselt

De Kleine Tafel

Rapertingenstraat 72 -3500Hasselt

Josram Oil Center

Sint-truidersteenweg 285 -3500Hasselt

Mucho Gusto

Zuivelmarkt 44 -3500Hasselt