U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kusters Transport

Europark 112 -3620Lanaken

Kusters Transport Lanaken Patrick Kusters, Kusters Transport

Gobo International

Tongersesteenweg 53 -3620Lanaken

GOBO Transport- & Logistics is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1963. Naast het aanbod aan diverse diensten inzake transport, werden 35.000 m? multi-functionele opslag- en overslagmagazijnen gebouwd.

Heidebloem

Industrieweg 76 -3620Lanaken

Sinds vele jaren is Heidebloem een solide naam in het autocartoerisme. Reeds meer dan 50 jaar vervoeren onze autocars dag na dag reizigers naar diverse bestemmingen. Wanneer u een reis organiseert of plant, vergeet dan vooral niet dat u bij Auto...

Handico Trucking

Kiezelweg 44 -3620Lanaken

Handico Trucking is part of the Herfurth Group. Herfurth Group was established in 1899 and is still a 100% family owned company.

Wijnands Bulk Care

Industrieweg 102 -3620Lanaken

Logistiek dienstverlener Wijnands Bulk Care te Lanaken is gespecialiseerd in los gestorte producten. Wij verzorgen vervoer, op- en overslag (in een van de warehouses) en verpakken of verwerken materialen.

Algemene Onderneming Withofs

Kiezelweg 44 -3620Lanaken

Withofs Transport Lanaken transporteert nationaal en internationaal alle bulkgoederen over de weg. Zij verleent deze integrale logistieke dienst met zowel tank-, bulk-, kip-, huifwagens, als met box- en tankcontainers langs maritieme en multimodale w

Algemene Ondernemingen Hermans En Co

Nijverheidslaan 116 -3620Lanaken

Hermans en Co is een firma gespecialiseerd in grondwerken, wegenbouw, grondstabilisatie en bouwprojecten. Hermans & Co - Bedrijfsinformatie hermansenco,hermans&co, bouw, grondstabilisatie, grondwerken, wegenbouw, grondverbetering

Ft-werken

Schuttershofstraat 28 -3620Lanaken

Gecon - Deta Belgium

Oude Heirbaan 57 -3620Lanaken

Cubic Circle home page Welkom bij Cubic Circle Cubic Circle is een Internet provider gevestigd in Zuid-Limburg. Ons nieuwe adres: Cubic Circle B.V., Bouwensstraat 24, 6369 BG Simpelveld. ADSL op veel locaties beschikbaar via Cubic Circle, uw vertrouw

Yannick Opsteyn

Schuttershofstraat 39 -3620Lanaken

Adk Vloerafbouw

Commandant Giddelostraat 6 -3620Lanaken

Wij plaatsen zowel thermische als akoestische vloerisolatie.Om geluids- en koudebruggen te vermijden besteden onze vakmensen bijzonder veel aandacht aan een zorgvuldige plaatsing van de vloerisolatie.

A. Keulen

Tournebride 2 -3620Lanaken

Bij AKP Keulen in Lanaken kan je terecht voor een volledig vloerpakket op maat van jouw bouwproject. Van vloerisolatie en chape tot de gewenste afwerking met een keramische tegel, natuursteen, laminaat of parket.

Etk-techniek

Pieter Paul Rubensstraat 41 -3620Lanaken

Withofs Vervoerbedrijf

Kiezelweg 46 -3620Lanaken

Met de samentrekking van de woorden ‘industrie’ en ‘distributie’ geeft Withofs aan dat de core business van de onderneming bestaat uit de distributie van bulkstoffen via wegtransport van en naar de industriële bedrijven.

Proffix Vakhandel

Oud Kantoorstraat 6 -3620Lanaken