U zocht op: verhuur containers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Snoeys Achille

Vaartkant Rechts 17 -2960Brecht

Een eigen breek- en zeefinstallatie behoort eveneens tot onze activa. Hiermee wordt steenpuin, betonpuin, ... afgebroken tot gekeurde puingranulaten. Klik hier om onze certificaten en vergunningen te bekijken.Afvalhout wordt door ons verwerkt

Tapwagenverhuur Aerts

Oostmalsebaan 7 -2960Sint-lenaerts

Een verjaardagsfeest of fenomenaal bedrijfsevenement in het verschiet?Wij zorgen voor de nodige verfrissing op uw evenement! Wij verhuren tap- en koelinstallaties met kwaliteit, hygiëne en een 7/7 en 24/24 service voorop.

Lvs-rent

Kloosterstraat 24 -2960Wuustwezel

Je wil een kleine bouwmachine of graafmachine huren of je bent op zoek naar een demontabele container Of heb je kleine graafwerken of grondwerken en laat je die graag uitvoeren door een specialist Dan is LVS Rent uit Brec

Riba Brecht

Industrielaan 6 -2960Brecht

Mindinvest

Rommersheide F 6 -2960Brecht

Riba Rent

Industrielaan 6 -2960Brecht

Riba Rent staat bekend voor de verhuur en verkoop van bouwmachines en -toebehoren. Zo voorzien wij uw bouw van zowel klein materiaal tot de volledige werfinrichting.

Gebroeders Doms

Energielaan 3 -2960Brecht

Gebroeders Doms in Brecht is een KMO gespecialiseerd in machinebouw, automatisering en metaalconstructie. Technologie van het hoogste niveau en een uiterst klantgerichte aanpak.

Domaco

Kloosterakker 4 -2960Brecht

Bij Gebr. Doms kan u terecht voor alle mogelijke computergestuurde, en dus uiterst precieze metaalbewerkingen, CAD/CAM, volgens eigen plan of nog te maken nieuw ontwerp .

Vdh-snoeys Recyclage

Hoekstraat 45 -2960Brecht

Snoeys BVBA staat steeds voor een snelle en correcte service, omdat wij beschikken over een gemotiveerd team van werkmensen, een wagenpark van +/- 10 vrachtwagens en +/- 1.000 containers in alle soorten en maten.