U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Corneel Geerts Transportgroup

Bijkhoevelaan 18 -2110Wijnegem

Logistieke dienstverleningInternationaal wegtransportGroepage en Volle vrachtenIntermodaal vervoerRoad & RailDistributie in Europa

Container Transport

Merksemsebaan 298 -2110Wijnegem

Colas Belgium, N°1 belge de la construction routière | Colas Belgium, belgische Nr 1 van de wegebouw c Colas Belgium labo,LCL,technique,techniek,bouw,chantier,werf,chantiers,werven,weg,snelweg,autoroute,wegenbouw,construction,route,routes,constructio

Group International Masscho

Bijkhoevelaan 18 -2110Wijnegem

Het bedrijf beschikt over drie licenties van professionele capaciteit: nationaal en internationaal transport, expeditie- en transport commissionair alsook het ADR-certificaat.

Somtrans

Albertkanaalbaan 9 -2110Wijnegem

Rederij SOMTRANS nv / Tankvaart-Bevrachtingen

Michielsens

Merksemsebaan 270 -2110Wijnegem

Michielsens staat voor verhuur van mobiele kranen, voor transport en voor industriële montage. Onze kracht zit in de samenwerking tussen deze drie disciplines, zowel bij enkelvoudige werkzaamheden als bij complexe projecten.

Ambuce Rescue Team

Bijkhoevelaan 8 -2110Wijnegem

Falck healthcare is een deel van Falck Benelux. Het verdeelt binnen België de producten van Falck Teknik. De producten werden geselecteerd op basis van de hoge Scandinavische kwaliteitsnormen.

Clima & Partners

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Wij zijn een dynamische KMO met 15 jaar werkervaring in sectoren zoals particulieren, handelaars, bedrijven en industrieën. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u de ideale installatie verhouding prijs kwaliteit kunnen aanbieden.

Aesy Liften België

Bijkhoevelaan 34 -2110Wijnegem

Aesy heeft door de jaren heen een goede naam opgebouwd op compacte liften, die geen put of machinekamer nodig hebben.

Euromat-air

Merksemsebaan 290-292 -2110Wijnegem

Euromat: verhuur en verkoop van compressoren, stroomgroepen, verreikers, straalapparatuur, spuitapparatuur, ... Euromat heeft 4 vestigingen in België, die zich richten op de verhuur, verkoop en service van middelgrote machines voor de industrie en aa

De Grave Kurt

Bergenstraat 24 -2110Wijnegem

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kurt uw loodgieter voor alle sanitaire en HVAC-installaties. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties kan u vertrouwen op onze expertise, professionele materialen en excellente uitvoering.