U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hermans Heftrucks

Beersebaan 71 -2310Rijkevorsel

Zowel nationaal als internationaal kan Hermans op ruime appreciatie rekenen. Het bedrijf wist zich te specialiseren in de verkoop, verhuur en service van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogtewerkers en intern transportmateriaal.

Quovaris

Salmmeirweg 3 -2310Rijkevorsel

specialist in aanleg van paden en opritten Quovaris bvba specialist, aanleg, paden, opritten, tuinpaden, offerte, quovaris, terraswerk, sierbestrating, Meerle, Hoogstraten, Braschaat, bestratingen, Van Riel, Mitch, Igor, bvba

Ecorub

Nijverheidsweg 7a -2310Rijkevorsel

Ecorub verwerkt versleten rubbers tot innovatieve en duurzame producten die lang meegaan. Zo verkleinen we onze consumptie en afval van materialen en dragen we bij aan een beter milieu

Electriciteitswerken Driesen

Vijversweg 9 -2310Rijkevorsel

Eerst voor het uitoefenen van volgende werkzaamheden:Het plaatsen van verlichtings-, drijfkracht-, en telefooninstallaties.Het herstellen van motorvoertuigen.Electrotechnisch installateur.

Geoservices

Heesbeekweg 32 -2310Rijkevorsel

Geoservices houdt zich bezig met aardwarmte-ontginning, en levert aardwarmtewisselaars op maat voor vloerverwarming en plafondverwarming, warmtepompen kantoor, pompinstallaties en de bijhorende boortechnieken.

International Coach Traffic

Oostmalsesteenweg 176 -2310Rijkevorsel

Autocar-, Cruise- & Vliegvakantie.

Giel

Bolksedijk 14 -2310Rijkevorsel