U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Nirotrans

Ambachtsstraat 20 -2390Malle

Nirotrans werkt op maat voor al uw transporten en logistieke noden. Ons uitgebreid wagenpark en onze strategisch gelegen magazijnen garanderen flexibiliteit. Samen met onze jarenlange ervaring in transport en de logistiek vormt dit de perfecte ...

Peethultra Transport

Oude Baan 6 -2390Malle

Wij bieden als familiebedrijf een brede waaier van transportdiensten aan waarvoor wij een gediversifieerd wagenpark hebben.

Expo Z

Wijngaardstraat 1 -2390Malle

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.

Ronnyfix Sports

Stekensbergstraat 1 -2390Malle

Taxi Era, overal op de Vlaamse wegen komt u Taxi Era tegen! Taxi Era, overal op de Vlaamse wegen komt u Taxi Era tegen! taxi,era,groepsvervoer,colli,transport,luchthaven,personenvervoer,proximedia,taxi era,luchthavenvervoer,personenvervoer,koerier,ce

Ageres Telecom Networking

Steenovenstraat 2a -2390Malle

Atn is ervaren op het aanbieden van meerdere oplossingen dan netwerk infrastructuur alleen. Zowel voor de privé als de KMO, retail en de industrie kunnen wij een oplossing of concept aanbieden voor u op maat

Ageres Construct Solutions

Steenovenstraat 2 -2390Malle

Schrijnwerk, Schilderwerk, Sanitair, Elektriciteit, Verbouwingen,

Het Eikehof

Turnhoutsebaan 159 -2390Malle

Maes Leo

Irislaan 5 -2390Malle

De firma Leo Maes bvba is al meer dan 30 jaar actief in de interieursector. Wij spitsen ons toe op het ontwerpen, produceren en plaatsen van complete interieuroplossingen.

Techsens

Kievitdreef 10 -2390Malle

Wij ontwikkelen aangepaste en " turn-key" systemen voor al uw automatiseringsprojecten met of zonder robotintegratie. Met onze ervaring in palletisering, lassen, plasmasnijden, handling, e.d. leveren onze robots de kwaliteit & rentabiliteit.

Adis

Oude Baan 16 -2390Malle

Benny Embrechts

Sint Lenaartsebaan 24 -2390Malle

Trinsy Technics

Nijverheidsstraat 8 -2390Malle

Als IT-partner ondersteunen we graag kleine kmo’s in regio Kempen, met een eenvoudige, transparante en integere aanpak. Voor een vast maandelijks budget zorgen we voor een goede werking van uw IT-infrastructuur, cloudoplossing, back-up, telefonie, pc

Fingo

Nijverheidsstraat 21 -2390Malle

Fingo investeert permanent in research en ontwikkeling, in nieuwe medewerkers en know-how. Zo produceert Fingo naast de traditioneel gewapende welfsels ook voorgespannen welfsels. Deze behoren ongetwijfeld tot de beste van de markt.

Jacobs Beveiliging

Hoogstraatsebaan 51 -2390Malle

U kan bij ons terecht voor een totaal beveiligingsconcept inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie, toegangscontrole en kluizen.

E & I Support

Smekenstraat 47 -2390Malle

indexpagine van E&I Support BVBA ² skip to: page content | links on this page | site navigation | footer (site information) E&I Support bvba - electriciteit en instrumentatie Utility Link | Utility Link | Utility Link CamerabewakingAlarmsystemenGlasv

Ageres

Steenovenstraat 2a -2390Malle

Atn bekijkt een oplossing op een ergonomische, economische en technische manier die de klant of partner het beste uitkomt.

Willemsens En Zonen

Brechtsesteenweg 45 -2390Malle

Het team van Willemsens & Zn bestaat uit loodgieters, chauffagisten, metsers, dakwerkers, elektriciens, vloerders en tegelzetters… Allen stuk voor stuk gekozen voor hun vakbekwaamheid. Ook het team van onderaannemers werd onder dezelfde loep gekozen.

Isoband R

Nijverheidsstraat 26 -2390Malle

De Belgische tapespecialist.Wij versnijden op maat. Schokwerendeverpakkingsmaterialen zoals foam,bubbelfilm, opvulchips, enveloppen, ...Industrieel papier: op formaat gesnedenof op rol. Plastic: lakken, hoezen,rollen... omsnoering

Ab-technics

Antwerpsesteenweg 115 -2390Malle

AB-Technics Home Professionele kleding en materiaal voor hulpdiensten - vrijetijdskleding - werkkleding PBM´s & kledingMedisch & paramedischInrichting voertuigenLichtbalken & sirenesBevrijdings- & stabilisatiemateriaal.