U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Luma

Schoendonk 11 -2150Borsbeek

LUMA bvba is een familiaal sneltransportbedrijf dat op 23 maart 1998 werd opgericht. De toenmalige éénmanszaak groeide uit tot een performant bedrijf dat vertrouwen inboezemt bij zijn klanten. LUMA levert maatwerk binnen verschillende segmenten van..

Pls

Steydlinlaan 32 -2960Brecht

PLS nvInternationaal transportUitzonderlijk vervoerExpresstransportWarehousingLogistiek

Taxi Verboven Vracht

Kapelstraat 108 -2160Wommelgem

Goederen vervoeren en afleveren zoals u het zelf zou doen.Dat is onze missie die we elke dag opnieuw in de praktijk omzetten.

Heca

Industriepark 42 -2235Hulshout

Frans Hendrickx en Zonen vervoert voornamelijk volle ladingen naar bestemmingen in Belgi?, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.Wij doen in groot-volume transport en een groot aantal voertuigen is uitgerust voor het vervoer van ADR-colli.

Fransen J.

Schrieksesteenweg 65 -2580Putte

Welkom bij Transport Fransen J BVBAWij zijn een familiebedrijf dat alreeds meer dan 60 jaar actief is in de wereld van het wegtransport. Eerst op kleine schaal en met beperkte middelen. Later iets uitgebreider en momenteel uw partner ...

Decolet

Gallifortlei 120 -2100Deurne (antwerpen)

Reeds jaren zijn we gespecialiseerd in zeefdrukwerken op vlakke materialen, alsook één van de pioniers op het gebied van computersnijwerk voor letters en logo’s.

Willems

Sassenhout 61 -2290Vorselaar

Algemeen vervoer van bouwmaterialen en andere Het familiebedrijf Willems te Vorselaar regio Herentals is gespecialiseerd in transport van bouwmaterialen en andere materialen. Ons wagenpark bestaat uit bachewagens, plateauwagens en kraanwagens.

Jacobs Cleaning

Industrielaan 27 -2250Olen

Jacobs Cleaning staat sinds jaar en dag ten dienste van de industrie, de overheid, de KMO`s en de particulieren. Wij staan borg voor een professionele, snelle en veilige uitvoering van de toevertrouwde werken.

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Corneel Geerts Transportgroup

Bijkhoevelaan 18 -2110Wijnegem

Logistieke dienstverleningInternationaal wegtransportGroepage en Volle vrachtenIntermodaal vervoerRoad & RailDistributie in Europa

Transport C. Vermeulen

Kerkstraat 54 -2235Hulshout

Transport C. VermeulenGespecialiseerd in transport naar Oostenrijk.

Ben-te

Jozef De Veusterstraat 131 -2650Edegem

Smeyers-TU levert en installeert sinds 25 jaar schaarheftafels in de meest verscheidene toepassingen: als goederenlift in gebouwen, in een productie- of verpakkingslijn, als ergonomische werktafel, vast opgesteld of op wielen.